In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

dinsdag, mei 02, 2006

Er zijn er twee jarig hoera hoera

Dat kun je wel zien dat zijn zij!
Van harte Henk en Bob!

De weergoden waren ons vandaag redelijk goed gestemd. Vannacht had het wel weer geregend en vooral vanochtend was het erg wisselvallig weer, maar hoe later op de middag, hoe meer het opklaarde.
Goed voor de nieuw aangelegde plaatsen dus.

De bedrijvigheid op de camping is hoog en ook de stratenbouwers zijn al begonnen met het verwijderen van de eerste laag humus. Gelukkig op een stuk naast de camping en niet op de camping zelf, want daar moeten eerst de bomen nog weg.
Verder is Christoph hard bezig met het ´redden´ van de weg op het achterste stuk. Een weg aanleggen, is nogal duur en ook de zogenaamde schotter (steenslag) die ze daarvoor gebruiken is prijzig dus zo kan er weer wat bespaard worden.
Er zijn weer wat caravans verzet en zo langzamerhand komt er lekker wat schot in de zaak.

Helaas vergeten om het fototoestel mee te nemen, dus ik kan jullie alweer niet blij maken met nieuwe foto´s, maar ik zal morgen mijn leven weer beteren, beloofd.

Verder weer lekker bij de familie geweest, boodschappen gedaan en heerlijk burrito´s gegeten. Daarna naar de camping gelopen om nog even bij Bob langs te gaan (Henk was ´m met z´n familie gesmeerd, haha). Natuurlijk eerst nog een heleboel keer aangehouden door allerlei mensen.
Of ik nog even de belichting achterop aan wou zetten, de mensen daar breken ´s avonds zowat hun nek omdat ze gewoon niks zien. Verder nog twee gasten met mekaar in contact gebracht die met mekaar van plekkie wilden ruilen. Ze waren beiden tevreden met de ruil, dus wat wil een mens nog meer.

Daarna nog gezellig bij Bob en Ingrid een bakkie thee gedronken en wat zitten praten, waarna we weer naar de familie zijn gegaan om de kinderen uit bed te vissen. Paul bleef gezellig om met de familie een potje te pesten en ik ben lekker naar huis gegaan om de kids in bed te mikken en nu even een blogje te schrijven.
Ondertussen heerlijk Golden Earring LIVE aanstaan. Blijft toch een ontzettend lekker album.

Morgen is het alweer 3 mei, wat gaat de tijd toch snel. Voordat we het weten is het weer zomer!

2 Comments:

At 02 mei, 2006 23:25, Anonymous Anoniem zei....

Gefeliciteerd

 
At 02 mei, 2006 23:27, Anonymous Anoniem zei....

Gefeliciteerd

 

Een reactie posten

<< Home