In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

maandag, mei 01, 2006

Familie op bezoek kost veel tijd :)

Doordat m´n familie nu op bezoek is, zijn we vrijwel niet meer thuis te vinden en heb ik dus ook niet veel tijd voor m´n weblog. Sorry daarvoor.

Er zijn heel veel gasten op de camping aanwezig en die maken er met z´n allen het beste van. Gelukkig speelt het weer nu mee, waardoor de gemoederen weer wat minder verhit zijn. De eerste caravans zijn al van hun plaats af en morgen volgen er nog meer.
Ook op de wei komt alles steeds een stukje verder. Helaas gisteren en vandaag niet door de mensen daar gewerkt, want op zondag en op de nationale feestdag werken die echt niet helaas.
Ik heb zondag nog wel wat foto´s gemaakt van de werkzaamheden:
Joris als professioneel model bij een pas aangelegd stuk weg:


Nog veel hopen achterop, maar gezien het werktempo verwacht ik dat die binnen een dag of 2 weg zijn:


Wel is er beneden al het 1 en ander weggehaald. Het hek is voor een groot deel weg en ook de lantaarnpalen zijn al deels verwijderd. Veel werk allemaal.

Verder heb ik vandaag gezellig een kop chocolademelk gedronken bij een stel gasten. Heel erg gezellig en ook nog even lekker zitten kletsen daar.
Daarna weer lekker bij de familie geweest.
Ook nog een leuke foto van een deel van de kinderen met Marieke op de wip:


Vanmiddag was het weer lekker druk. Ik ben vrijwel de hele tijd echt bezig geweest en dat vind ik wel zo prettig. Nog even wat kleine dingen afgewikkeld voor wat mensen en snel Christoph weer even bij kunnen praten. Die laatste was ook weer snel weg, want hij had nog het een en ander te regelen. Mij achter latend met 2 mappen papierzooi waarin ik orde moet gaan scheppen. pffffffff.

Om 6 uur weer snel naar de rest van de familie, want die wilden graag zo snel mogelijk eten in verband met de bedtijd van de kinderen.
Dat bleek ook erg verstandig, want van het hele dagen buiten spelen worden ze toch wel erg moe.
Onze kinderen moeten morgenochtend ook gewoon weer naar school, dus voor ons is het ook erg belangrijk dat ze op tijd in bedje liggen.

Nu ook weer even snel de was aan het bijwerken, want dat is natuurlijk 1 van de eerste dingen die blijven liggen....

1 Comments:

At 03 mei, 2006 10:35, Anonymous Anoniem zei....

Dus het was wel een leuke dag :P

 

Een reactie posten

<< Home