In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

zondag, juni 18, 2006

Chef van de camping

Thuisgekomen van het werk heb ik me heerlijk in een stoel gezet en ben Harry Potter op z´n duits verder gaan lezen.

Paul was weer lekker gaan fietsen, dit keer naar Westendorf naar de richting van de Gamshütte. Flinke tocht weer en hij geniet er ontzettend van.
Na het middageten zijn Paul en de kinderen naar het zwembad gegaan en heb ik Harry P. uitgelezen. Het is echt van dat ontzettend lome weer, dus veel zin om meer te doen, had ik niet.

Ondertussen was ik opgebeld door Christoph dat hij vanaf morgen vakantie neemt. Daar ben ik heel erg blij mee, want hij is er heel hard aan toe. Na 3 jaar vrijwel geen vrij, mag het wel een keertje. Dat betekent voor mij heel simpel dat ik het coördinerende werk op de camping overneem.
Huismeester Jan zorgt voor zaken als grasmaaien enz. en als back-up hebben we een vriendje van Christoph die ik kan bellen als er technisch iets niet in de haak is. Alles is mooi afgezekerd dus, maar natuurlijk is meneer ontzettend zenuwachtig. Logisch, als je 3 jaar lang alles altijd zelf hebt geregeld, dan is het heel moeilijk om dat uit handen te geven. Alles dus heel goed doorgesproken en om kwart over zes cheflief de camping afgeschopt.

Bij deze ben ik dus de chef, hahaha!

Ook nog een paar foto´s gemaakt van de werkzaamheden: