In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

vrijdag, juni 09, 2006

2 dagen geen blogger

Zo, we zijn weer in de lucht.
Wegens problemen bij Blogger kon ik helaas niets schrijven.

En daar ik dan ook niet zo slim ben om het even in het kladblok te schrijven en op te slaan, even een heel korte update van de afgelopen twee dagen.

Het weer is aan het omslaan. Wordt langzamerhand steeds beter. Op dit moment is het zonnetje alweer heerlijk aan het schijnen. Dat gaat een mooi weekend worden.
Op de camping loopt alles in z´n gewone gangetje. Naar mijn mening mogen er wat dingen gedaan worden, maar dat moet ik er heel voorzichtig in masseren anders gaat het zeker niet lukken.
Met de kinderen zijn we gistermiddag lekker bij het speeltuintje bij de camping geweest. Het was lekker weer en ze hadden zo´n zin om in de speeltuin te spelen. Nou, dan mag dat toch!
Onze vrienden hebben ondertussen afscheid genomen. Maf hoor, was wel weer erg gezellig.

De werkzaamheden aan de tunnel gaan gestaag door. Het is op dit moment moeilijk om de vooruitgang te fotograferen, omdat het nu minder grof werk is waar ze mee bezig zijn. Ik wil zondag eigenlijk even de bouwput inlopen om vanaf die kant eens wat foto´s te maken. Lijkt me erg leuk.

Tot zover de update, vanavond meer.