In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

maandag, juni 12, 2006

zaterdag en zondag

Zaterdag eerst een uurtje gewerkt en toen stonden Sabine, Joris en Paul al voor het buro. We gingen namelijk naar een vriendin van ons in het Sellraintal (Kühtai). Daar waren we afgelopen jaar september (?) voor het laatst geweest dus we wilden wel eens kijken hoe het daar allemaal ging.
Omdat ze eerst nog wat moest doen, hebben we op de heen weg voor de toeristische route (dus niet over de snelweg) gekozen en dat hebben we ook weer geweten! Dan ben je echt zo´n 2 1/2 uur onderweg, maar een leuke route is het wel. We hebben er weer van genoten om te rijden.

Gelukkig vonden we het in 1 keer, want we hadden geen van tweeën op de kaart gekeken en de vorige keer waren we over de snelweg gekomen, dus dat was echt even anders.
Nu hebben we een vrij goed richtingsgevoel dus we zijn zonder echt omrijden op de plaats van bestemming aangekomen. Het blijft prachtig daar, zonder meer.
Erg leuk om de familie daar weer te zien en toen heerlijk gaan wandelen. Een heel ander soort berglandschap dan bij ons, maar ook zo vreselijk mooi.

Na het wandelen nog gezellig wat samen gedronken en tegen half zes maar weer eens op huis aan. Na een kleine tussenstop gemaakt te hebben bij de grote gele M, gauw doorgereden. Joris viel al vrij snel in slaap, die was volkomen gesloopt.
Zelf ook niet veel meer gedaan na thuiskomst, gewoon lekker gelezen en op tijd onder de wol.

Zondagochtend weer een twee uurtjes burodienst gedraaid. Er was wat administratie die bijgewerkt moest worden en dat kost altijd wat tijd. Wel leuk om te doen, dus de tijd vloog ook weer voorbij.
Daarna thuis in het zonnetje gaan liggen met een boek van Dan Brown: de delta deceptie. Leest lekker, spannend, maar sommige mensen kunnen wel erg veel dingen overleven op een dag.... 1 nadeel was er wel aan, ik had niet opgelet hoe lang ik in de zon lag en ben dus ellendig verbrand op m´n bovenarmen en achterop m´n benen. Au, au, au alles doet pijn.
Daarom ook zondag weer op tijd naar bed, want je voelt je na verloop van tijd niet echt lekker meer van al die zonnebrand.

Paul was weer flink bezig geweest met het campingprogramma en heeft kennissen van de camping naar het vliegveld in Innsbruck gebracht. Kost ff wat tijd, maar we stonden nog bij ze in het krijt, dus waarom niet ;)
Ook heeft Paul nog even met Jürgen Widauer gemaild over de camera op de camping. We moeten nog een iets beter plekje vinden voor de camera, maar hij draait nu wel op het internet. Voor wie wil kijken het adres: Camping Brixen. Dan zie je links wat buttons staan en daar verwijst er ook 1 van naar de camera.