In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

zondag, juni 25, 2006

Lang zal Paul leven

Zo, weer tijd voor het buro, dus tijd voor internet.

Paul is gisteravond nog tot een uur of 8 bezig geweest in het huis. Alles beneden is nu leeggezogen (alhoewel het ook weer geregend heeft, dus we weten niet of het ook allemaal nog leeg is) dus we hopen vandaag schoon te kunnen gaan maken. Maar eerst een geul graven door de drek om het huis heen en een walletje proberen op te werken om te zorgen dat het niet vol blijft stromen, anders hebben we er nog weinig aan.

Zelf heb ik gisteren op de camping nog de wc´s staan poetsen. Nee, ik ben echt geen poetsvrouw geworden (wat een klerewerk zeg, ben blij dat ik het niet voor m´n beroep moet doen) maar er was al een aantal dagen niet schoon gemaakt omdat iedereen in het sporthotel bezig is en dat vond ik gewoon erg voor de mensen hier. Ik vraag me wel af hoe ze het normaalgesproken zo snel schoon krijgen, want ik ben toch vrij lang bezig geweest voordat het er een beetje uitzag en dan heb ik het eigenlijk alleen bij de dames in het tweede sanitairgebouw goed gedaan. De rest alleen maar vlug vlug vlug. Want om half negen had ik het ook echt gehad.
Kinderen moesten nog op bed en we moesten ook nog wat eten.

In ieder geval erg lekker geslapen vannacht en dat is ook wat.
Vanochtend Paul snel een verjaardagskus gegeven en ondertussen was het alweer tijd om me snel in de kleren te hijsen en het buro open te doen. Is een flinke tijd terug dat ik zo lang heb kunnen uitslapen.

Zodadelijk hopelijk gaan ontbijten (Paul is alweer weg met de auto, dus ik hoop eigenlijk dat hij broodjes is gaan halen) want daarvoor hadden we dus nog geen tijd gehad. En daarna thuis aan de slag.

O ja, wat betreft de hagelslag: Beste Henk, ten eerste was het een geintje (alhoewel ik heus open sta voor een pakkie, haha) en ten tweede ga je als je voor een begrafenis een paar uur in NL bent niet zeggen van sorry hoor, ik moet even weg, even een paar pakkies hagelslag kopen....

2 Comments:

At 25 juni, 2006 11:53, Anonymous Anoniem zei....

Paul GEFELICITEERD !!!!!!!
Nog een paar weken en wij nemen HAGELSLAG voor jullie mee.
(Gekleurde of Bruine???)
Sterkte met de modderzooi en de schoonmaak.
Groetjes Paul en Annelies

 
At 25 juni, 2006 23:40, Anonymous Anoniem zei....

Hey Paul! Gefeliciteerd!!!

Hey Petra, ook gefeliciteerd met je man!
Pff ben net een beetje aan 't bijlezen, wat een gedoe zeg. Denk je dat je d'r vanaf bent nu je niet meer onder de zeespiegel woont...

Heeeel veel succes met het schoonmaken en de hele bende vernieuwen. Zit deze week nog in Nl, anders kon ik wel ff komen helpen, maar zo te lezen heb ja alweer genoeg hulptroepen ingeschakeld hihi

Sterkte en groeten aan Paul en de kids!
Teuni

 

Een reactie posten

<< Home