In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

vrijdag, juni 02, 2006

pepermunt en meer

Om kwart voor acht stonden Yvette en Bram voor de deur, want Bram mocht mee met Joris naar school. Juf Petra was er en die vond het geen enkel probleem dat Bram ook kwam. Ondanks het feit dat Bram natuurlijk geen woord verstond, heeft hij toch een leuke ochtend gehad. Joris schijnt heel wat voor hem vertaald te hebben, dus dat scheelt en hij had ook het geluk dat Filip jarig was, dus er werd fijn getrakteerd.

Ik had weer een vol uurtje vanochtend en Paul ging nog even bij z´n ouders langs. Daarna zijn we naar het appartement gegaan waar Patrick en Yvette logeren en dat heeft toch wel een erg leuk uitzicht hoor. Paul en Yvette zijn op een bepaald moment samen foto´s gaan maken om te oefenen met de camera.
Toen gezellig met Patrick zitten ouwedeuren en op een bepaald moment haalde hij de voor mij meegebrachte pepermuntjes mee! O o o, wat zijn die DF pepermuntjes toch ontzettend lekker en wat ben ik daar toch wel een beetje verslaafd aan.
Samen met Joris gaat dat toch wel heel snel hoor.

Tegen twaalf uur de kinderen opgehaald en lekker broodjes met frankfurters gegeten.

Omdat we helaas een beetje te oude broodjes hadden gekocht, bleef er veel over. Dus die vanavond meteen verwerkt tot knödel. Daarbij lekker saftfleisch en broccoli. Toe een bak heisse liebe, dus allemaal zo vol als het maar kan na het eten.

Toen het vanmiddag even een beetje droog was, ben ik nog naar de camping geweest om wat foto´s te maken. Helaas weinig spectaculairs, maar hier volgen er een paar:

De bouwput vanaf de voorkant van de camping:


En weer eentje vanaf de achterkant:


En nog een kleine sfeerimpressie (wat een wolken zijn er toch):