In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

donderdag, juli 06, 2006

warm

Het blijft hier zomers warm. Goed 30 graden. Eigenlijk te warm voor het poetswerk waar ik op dit moment continu mee bezig ben.
Gisteren 7 uur gepoetst en 2 uur buro gedraaid. Ik was bekaf aan het einde van de dag. En vandaag wordt het niet anders vrees ik.

Paul is gisteren met Joris zijn klas meegegaan de berg op. Die hadden een gezellig wandeldagje waarbij ze ook heerlijk in het water hebben mogen plonzen. Natuurlijk werd er ook bij het restaurant op de berg gegeten, dus dat was een groot feest.
Sabine had een afmaakdagje. Dat wil zeggen dat ze het werk dat ze niet helemaal af hadden gekregen af moesten maken. Zij was er erg blij mee want er waren nog wat zaken die ze graag af wilde hebben.
Sabine en ik hebben tussen de middag wat lekkers bij de Billa gehaald, want als de mannen wat lekkers hebben, willen wij dat natuurlijk ook, haha.

´s Middags zou er een klant van Paul langskomen, dus tussen de middag ook nog snel opgeruimd. Toen we bijna klaar waren, belde de man op dat hij toch niet kwam. Pffffff en daarvoor hadden we zo lopen rennen.
Ik wilde eigenlijk lekker een pauze van 2 uur houden, maar om 13.00 uur belde Christoph op of ik wist waar hij z´n campingsleutels had gelaten. Helemaal in de stress natuurlijk. Dus ik meteen op de fiets gesprongen om de camping af te zoeken, terwijl hij bij het hotel en in de auto ging zoeken. Gelukkig gevonden, maar daar ging mijn pauze wel. Nou ja, dan maar meteen verder werken.
Paul en de kinderen zijn gaan zwemmen, want warm blijft het wel.

Paul had voor het avondeten lekker een simpele pizza met een heerlijke salade gemaakt. Vooral dat laatste ging er in als koek bij de kinderen. Na het eten had ik het helemaal gehad en ben op bed gaan liggen. Ben er alleen nog af geweest om de kinderen in bed te stoppen en een kopje thee te drinken.

Vanochtend ook maar weer om 8 uur begonnen, dan is het tenminste nog niet zo heet en de kinderen moeten toch naar school dus op tijd op moeten we sowieso.
Verder is er helaas weinig loos op de camping, de meeste gasten zijn er nog niet en ook de toerders laten het tot nu toe ernstig afweten.
Nou ja, we hopen maar dat het volgende week beter wordt.