In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

dinsdag, juli 04, 2006

Zo, daar zijn we weer

Het heeft even geduurd, maar hier dan weer even een update uit Brixen.
Voor Sabine is gisteren echt de laatste schoolweek begonnen. Deze week weliswaar nog het een en ander aan les, maar dan puur om wat zaken af te maken. Huiswerk krijgen ze niet meer. Gisteren hadden ze een spelletjesdag en vandaag zijn ze wezen tennissen na de gewone uurtjes les.

Ook voor Joris is het een feestweek, ze hadden vandaag lekker ijs gekregen op school. Morgen gaan ze met de groep wandelen op de berg en natuurlijk gaat Paul gezellig mee.

Paul is gisteren behoorlijk druk geweest met klanten, vandaag had hij een rustigere dag en daarom is hij met Joris gaan zwemmen. Sabine was al met Sabrina mee naar het zwembad dus die was sowieso al weg.
Wat wel opvalt is dat allebei de kinderen ontzettend moe zijn. Elke avond weer wordt er geklaagd over buikpijn en hoofdpijn gewoon van de moeiigheid. Wel moeilijk, want Joris huilt zich ook te pletter en daar wordt de rest van ons dan weer helemaal gek van.

Ik heb het druk op het werk, er moet ontzettend veel gepoetst en opgeruimd worden voor de komst van de zomergasten. En daar er natuurlijk verder niemand is om het te doen (iedereen is nog hard bezig in het sporthotel) ben ik de pineut.

Vandaag ook nog de kontrole ploeg van de ANWB langs gehad. Gelukkig waren ze over het algemeen zeer tevreden op een paar kleine puntjes na. Daar zijn we erg blij mee.
Verder begin ik volgens mij voor zo'n beetje het eerst van m'n leven bruine benen te krijgen. Kijk, dat is dan weer een mooi voordeel van het werk dat ik nu veel doe.
Veel buiten, weliswaar schoonmaakwerk, maar toch buiten. Heb ik in ieder geval straks een lekker gezond kleurtje.

Morgen staan er weer 2 maaimachines op de lijst om schoongemaakt te worden en op de gebouwen moeten de vlekken zoveel mogelijk van de muren. Ik heb al voorgesteld om te schilderen, maar dat vond 'ie niet goed, de zeurpiet.

Foto's van de werkzaamheden enz. hebben we wel, maar kunnen we nog steeds niet publiceren bij gebrek aan apparaat. Dus helaas nog even geduld hiervoor.
Verder is het hier ontzettend lekker weer, vanaf morgen wordt er wel weer warmte onweer voorspeld, dus we duimen dat we het wel droog houden. Ik heb geen zin om de kelder weer schoon te moeten maken....