In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

zaterdag, december 02, 2006

weinig nieuws

Weinig nieuws op dit moment. Allebei aan het werk, maar geen zaken waarover je echt iets kunt schrijven.
Het weer is hier nog steeds mooi, maar veel te warm voor de tijd van het jaar, wat resulteert in allerlei zieke mensen. Kollega is momenteel ook niet goed, die heeft die ellendige griep die ik heb gehad dus is donderdag ook maar snel z´n bed in gedoken na de afspraak die hij al had staan.

Vandaag en morgen heb ik sowieso burodienst. Nog wel een beetje moe nu vanwege het uitgaan gisteren. Het was weer tegen 2 uur dat we naar bed gingen en als je dan tussen 4 en 6 wakker ligt omdat je hersens weer eens overuren maken dan heb je een beetje te weinig slaap gehad vrees ik.

Wel gaan we vandaag naar het Teufelfest van de Kaslach pass. Dat is de duivelsgroep hier uit het dorp en we willen eens zien hoe dat nu is. Geen idee hoe lang we gaan blijven; de kans is groot dat we heel snel weer weggaan omdat het voor de kinderen te eng is. Joris wil eigenlijk bij voorbaat al niet, maar die moet gewoon mee. Hij kan moeilijk alleen thuisblijven, daar is hij toch echt te klein voor.

Paul heeft vanochtend een afspraak staan met een klant dus moet ook aan de slag en daarna gaat hij waarschijnlijk naar een andere klant waar een kalfje van 4 weken oud is. Gisteren de dochters van diegene al gesproken en die vonden het geen probleem dat de kinderen graag wilden komen kijken, vinden ze zelfs hartstikke leuk. Ach, we zien wel hoe het loopt. Vind ik toch altijd leuke dingen zoiets, vooral dat mensen het helemaal niet erg vinden dat je jezelf uitnodigd.

Goed, nu snel thee op drinken en dan aan het werk. Er komt als het goed is iemand betalen vandaag dus dan is het wel handig als ik er ben.