In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

zondag, januari 07, 2007

Einde van de vakantie

Voor je het weet, is het alweer zover. De vakantie van de kinderen is alweer op z´n einde. Gisteren nog een redelijk drukke dag gehad op de camping.
Christoph had een baaldag dus die heeft alleen een paar keer snel z´n neus laten zien om te kijken of ik het redde en verder had hij lekker vrij.
Ik heb het de hele dag flink druk gehad en Paul was aan het bijkomen van het draaien van vrijdagavond.
Hij had een hele goede avond gehad, met heel veel boerenjeugd. Dat betekende de ene oostenrijkse meezinger na de andere en veel gezelligheid. Paul krijgt daardoor een flinke energiestoot, waardoor hij vervolgens in bed niet meer in slaap kan komen. Niet echt handig, maar wat doe je eraan.

De kinders hadden ´s ochtends lief gespeeld en zijn ´s middags met mij mee naar de camping gekomen. Daar ook weer leuk gespeeld en vervolgens naar opa en oma gegaan.

De kinderen gingen weer op tijd naar bed, waarna Paul en ik naar de papalapub gingen voor de volgende draai avond. Ik heb heel gezellig met allerlei mensen zitten praten, werd natuurlijk weer plat geknuffeld door vriendje Andi, maar voor de rest wilde de sfeer er niet inkomen. Paul heeft vreselijk hard geprobeerd om die erin te krijgen, maar het publiek was te gemeleerd om een bepaalde muzieksoort te draaien en het waren te weinig mensen om een kleine groep mee te krijgen. Erg jammer, maar goed, dat soort avonden heb je nu eenmaal ook.
Om 2 uur zijn we dan ook naar huis gegaan, toen was het over.

Vanochtend weer om 8 uur op de camping aanwezig en het opstarten wilde niet echt lukken. Christoph had alweer geen zin, dus ik was in m´n uppie. Er was ook niets te doen, dus dat gemeld en daarna besloten dat de burotijden dan ook maar meteen 2 uur minder werden vandaag, want het was echt zonde van mijn tijd en zijn geld om daar voor niks te blijven zitten.

Tussen de middag en vanavond ter ere van de verjaardag van (schoon)moeders gezellig bij ze in de caravan gegeten. Verder doen we toch niets aan de verjaardagen dus dat was dan een mooie gelegenheid om mekaar met z´n allen bij mekaar te zien.
Om kwart over zeven snel naar huis, want de kinderen moesten toch echt weer om half acht in bed liggen.
De vakantie is over dus dat betekent morgen gewoon weer om kwart voor zeven uit bed, bah, want ik heb net morgen vrij gekregen!