In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

zaterdag, januari 13, 2007

vertalen

Al twee dagen ben ik aan het vertalen en het gaat best lekker. Ik vrees inderdaad dat de schatting van 40 uur ietsje aan de krappe kant is, maar we gaan ons best doen om het te halen. Alhoewel mijn hoogste prioriteit ligt bij het goed vertalen van de site, zo eerzuchtig ben ik nog wel.

Verder weinig loos. Paul is hele dagen onderweg naar klanten, ik ben dus bezig met vertalen en het huishouden en de kinders gaan braaf naar school.
Vanmiddag moet Paul weer de après-ski draaien in de papalapub. Sabine gaat logeren bij kennissen van ons uit het dorp. Daar brengen we haar heen, dan brengen Joris en ik Paul naar de pub, blijven we eventjes kijken (Joris wil ook zo graag eens zien waar pappa nu werkt) en dan ga ik met Joris naar de camping. Om 5 uur moet ik nog een burodienstje draaien waarna ik Paul weer op ga halen.
Vanavond en vannacht lekker zonder kinderen, dus we gaan daar schandalig van genieten. Eerst samen uit eten (waar weten we nog niet, dat zien we dan wel weer) en hoe we de avond verder gaan verbrengen zien we wel.
We hebben eigenlijk al half en half afgesproken dat we met 2 dorpsgenoten vanavond naar de "hiette" (is tirools voor hut) gaan ergens hier in het dorp. We zijn er nog nooit geweest, hebben ook geen idee waar het is, terwijl we de straat wel kennen.
Maar goed, laat was het afgelopen nacht al dus of we het vanavond weer zo laat maken weet ik niet.

Verder is het weer hier weer prachtig. Mooi zonnetje, blauwe lucht en het schijnt ook nog goed skiën te zijn, heb ik me gisteren laten vertellen.