In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

zondag, mei 13, 2007

Moederdag Wandeldag

Vanochtend begon al heerlijk. Ik werd verwend met een croissantje, een halve choco croissant, 2 crackers met een spiegelei, 2 crackers met aardbeien, een kopje thee en een glaasje sekt.
Nadat we gegeten hadden, heeft Paul de rugzakken ingepakt en zijn we naar het Windautal (achter Westendorf) gereden. Daar hebben we zalig gewandeld, deels over een heel stijl, heel smal paadje waarbij onder bomen door moesten kruipen en op andere punten er juist weer overheen moesten klimmen. Daar we niet wisten hoe lang het lopen zou duren, zijn we op een bepaald moment weer omgedraaid. Zalig gegeten op de alm en daarna nog een hele tijd bij de beek gespeeld.
Voor de verandering dit keer maar eens een slideshow van de mooiste foto´s. We hebben er heel veel geschoten, het zou anders een beetje teveel worden.


Lekker moe en verbrand zijn we rond half vier weer richting huis gereden en hebben nog even lekker in de tuin gehangen. Zodadelijk gaan we eens een restaurant uitproberen waar we nog nooit geweest zijn. Schwedenkapelle bij Kirchberg, we zijn benieuwd!