In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

zaterdag, mei 12, 2007

vrije dag

Heerlijk zo´n vrije dag met z´n allen. Eerst heerlijk uitgeslapen en toen kreeg ik van Sabine een kopje thee en een gekookt eitje op bed. En dat terwijl het nog niet eens moederdag is! Super.
Daarna ben ik met de kinderen boodschappen gaan doen, zodat ik morgen genoeg lekkers heb voor mijn ontbijtje op bed :) Tja iemand moet ervoor zorgen en Paul moest nog het een en ander afmaken dus die wilde niet mee.
Helaas waren mijn donderstraaltjes niet in het beste humeur en liepen continu ruzie te maken. Thuis samen de boodschappen opgeruimd en bedacht dat we voor Sabine nog zomerschoenen moeten hebben. Het was ondertussen al tien over half twaalf en de winkel in het dorp gaat om twaalf uur dicht, dus we moesten ons nog haasten ook.
Na een hoop schoenen te hebben gezien en afgekeurd, vond Sabine dan toch nog een paar instappers van salomon die er niet alleen leuk uitzien (niet van die zogenaamde meisjeskleuren), maar die ook een goed voetbed hebben en lekker lopen.
Helemaal blij ging ze dan ook de winkel weer uit.

Tussen de middag lekker röstirondjes en Judias verdes a la dolores (een gehakt, snijbonen, ui, knoflook, zout, peper mengseltje gevonden op smulweb) gegeten met daarbij kerstomaatjes. Bakje yoghurt toe en wij waren helemaal blij.

Naar Kitzbühel gereden, want Paul zijn mobiele telefoon is vrijwel naar z´n grootje dus er moet een nieuwe komen. Helaas helaas, was ook de hartlauer maar tot half 1 open en waren we dus te laat. Dan van de week maar een keer langs.
Wel nog even lekker een stukje door Kitz gelopen. Als we er toch zijn dan is dat wel zo lekker. Het zonnetje scheen weer heerlijk, dus we hebben er van genoten. Het blijft een prachtig uitzicht zo hier in deze regio. De bergen worden door de regen weer prachtig groen dus wat wil een mens nog meer.

Weer thuis nog even lekker met z´n allen buiten op het bankje in de zon gezeten en een glaasje gedronken en toen weer aan het werk.

Vanavond gaan we lui naar de Mc Donalds om te eten. Daar hebben we weer eens zin in en daar we ook nog wat kortingsbonnen hebben liggen een goede smoes om er weer eens langs te gaan.