In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

donderdag, juli 05, 2007

hard aan het werk

Tja, als ik na onze vakantie een flinke mail wil uitdoen, dan moet ik er nu heel veel tijd aan besteden om dat voor te bereiden. En ik kan zeggen, dat merk ik.
Het feit dat ik een op maat gemaakt aanbod wil maken voor de toeristische bedrijven hier in de regio, betekent dat ik elke website na moet gaan om te kijken hoeveel werk er in zit.
Niet makkelijk, maar ik hoop gewoon dat de tijdsinvestering er uit komt.

Vandaag ook ruim 2 1/2 uur zitten vertalen voor de kitzbüheler alpen want ook dat gaat gewoon door natuurlijk.
De kinderen zijn momenteel al weer wat beter te hanteren, ze merken gewoon zo goed dat de vakantie er aan komt, waardoor ze ook weer wat beter in hun vel zitten. Vooral dat meisje van ons is een stuk relaxter nu ze geen huiswerk meer heeft.

Verder weinig te vertellen op dit moment. Behalve werken doen we niet zoveel.
Morgenochtend komt de conculega van ee-software bij ons langs om eens te praten. We hebben hem gevraagd om een aanbod voor het bouwen van websites. Dat is niet geheel ons pakkie an, maar er wordt door klanten wel soms naar gevraagd. En wie weet wat voor samenwerking we daarvan kunnen maken.
Erg interessant moet ik zeggen.

Morgenavond is er brixener sommernacht hier in het dorp met de muziekkapel, jongmuzikanten, de nieuwe stieglbiertent moet feestelijk geopend worden en ook de boerinnen zullen aanwezig zijn met brodakrapfen en ander lekkers. Nu hopen dat het morgenavond droog is, anders is het wel heel sneu. Ook een leuk begin van de vakantie samen met de kinders zo´n feestje.
En als ik er aan denk, dan maak ik natuurlijk wat foto´s :)