In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

woensdag, oktober 24, 2007

Denk je dat je klaar bent...

Tja dat dacht ik gisterochtend dus. Helaas kwam gistermiddag al een telefoontje dat er nog wat onregelmatigheden geconstateerd waren, waardoor ik gister tot 22.30 uur bezig ben geweest. Vanochtend om 7 uur alweer achter de pc en om half 9 een afspraak in Kitzbühel om samen nog wat door te spreken en na te kijken.
Daar ben ik tegen 11 uur weer weggegaan en na middageten opgewarmd te hebben en lekker met z´n allen te hebben gegeten ben ik weer aan de slag gegaan.
Doordat ik bepaalde sites opnieuw moest doen vanwege het ontbreken van plaatjes die ik van hieruit niet in kon voegen, moest ik op allerlei pagina´s ook weer de links naar die sites aanpassen. Oftewel een hele- heleboel werk.
Maar goed, volgens mij zijn er nu nog maar een paar kleine dingetjes die aangepast moeten worden en daar heb ik het bedrijf voor nodig dat het programma voor de website in mekaar heeft gedraaid en die zijn gewoon om 5 uur naar huis (en gelijk hebben ze).
Mijn werkdag vandaag zat er om half negen weer op, nu ben ik moe en ga ik lekker in bad liggen.

Ik hoop dat de site nu verder goedgekeurd is en dat ´ie morgen de lucht in kan. Dat is dan 4 dagen voordat het uiterlijk moest dus ik ben wel tevreden, en zover ik vandaag van haar heb begrepen, de opdrachtgeefster ook.

Slaap lekker!