In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

woensdag, oktober 10, 2007

druk drukker drukst

Weer even een heel kort logje, want we hebben het druk en niet een beetje.
Paul rent de hele dag van hot naar her; Sabine heeft natuurlijk gewoon school en daarna een bak huiswerk waar je niet lekker van wordt; Joris was vandaag nog half ziek, wilde wel naar school maar mocht niet van ons; er komen mensen langs/bellen die graag willen dat één van ons ´eventjes´ helpt; ik vertaal me een ongeluk want als het even kan moet de hele site week 44 (en als het lukt zelfs al week 43) klaar zijn in verband met de nieuwe reclamespots die dan in NL en België gaan worden uitgezonden.

Onze poetshulp blijkt een pareltje te zijn. Vanochtend heeft ze samen met Paul zich een uurtje kwaad gemaakt hier in de kelder en het ziet er alweer een stuk beter uit. Ze heeft al bepaald dat we daar morgen mee verder gaan... Gelukkig voor ons heeft ze vrijdag vrij in verband met het suikerfeest, dan hebben wij een ochtend even geen strenge werkneemster in ons huis, haha!

Dit was tot zover de update, nu weer snel verder met het vertaalwerk.