In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

maandag, oktober 01, 2007

weet het even niet

Na de mooie fotolog van gisteren, weet ik vandaag eigenlijk niet echt wat ik moet schrijven.
O wacht eens even, ik weet toch nog wel iets.

Behalve dat we allebei vrij veel tijd achter de pc hebben doorgebracht, o.a. in verband met het maken van een homepage voor een klant waarvoor ik dus nog steeds hard bezig ben photoshop te leren, heb ik vandaag een mailtje gekregen met de vraag om een afspraak.
Dit kwam van de contactpersoon van de kitzbüheler alpen marketing poot. De eerste offerte die ik heb gemaakt, wordt helaas niets. In verband met het aantal keren dat de nederlandse pagina van de kitzbüheler alpen wordt aangeklikt (beetje vaker klikken mensen), hebben ze besloten dat er een verkleinde versie van de nederlandse pagina moet worden gemaakt.
Daarvoor heb ik donderdagochtend een afspraak staan. Dan gaan we met z´n tweetjes bij mekaar zitten om elkaar te leren kennen en het een en ander door te spreken. Leuk en ook best een beetje griezelig vind ik. Ik kan prima met mensen praten, maar mezelf verkopen vind ik nog altijd wat moeilijk.

Verder is Paul al door 3 mensen aangesproken dat ze het verhaaltje van mij in het plaatselijke krantje zo leuk vinden. Toch leuk om te horen :)

Dat was het wel zo´n beetje. Ga vandaag weer niet te laat naar bed, want het lijf wil nog niet erg meedoen.