In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

dinsdag, oktober 02, 2007

Een mooie homepage bouwen is nog niet zo makkelijk

En alweer is de dag voorbij gevlogen. Mensen, wat gaat dat toch snel.
Ben vandaag weer hard bezig geweest met Photoshop oefenen, knoppen maken voor de homepage en weer HTML aan het oefenen. Heel lang geleden dat ik dat gedaan heb en dan is het best nog wel even moeilijk.

Sabine was vandaag met haar suffe hoofd bijna vergeten dat ze vanmiddag bildnerische gestalten had, gelukkig belde buurvrouw Katrin want ze zou samen met Sabrina naar school gaan...

Joris is nog steeds helemaal blij dat hij nu helemaal zelf kan fietsen en kan daar nog niet over uit. We moeten hem meerdere keren per dag komen bewonderen.

Verder heel gezellig even zitten praten bij Frans en Gonnie de Pater. Die gaan vanaf deze winter het oude Wirtshaus am Brixenbachl dat wordt omgedoopt naar Ferienhaus am Brixenbachl voeren. 3 leuke appartementen in het souterrain en boven 3 prachtige grotere appartementen met balkon. Ze gaan alleen ontbijt serveren en ´s avonds ook nog een drankje als de gasten dat willen. Lijkt me erg leuk voor ze.

Paul was weer flink veel onderweg vandaag, vanavond ook alweer en ik ben de hele avond weer aan de homepage aan het knutselen geweest. Leuk werk, dat wel.