In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

dinsdag, januari 01, 2008

Een heel goed, gezond, liefdevol, gelukkig en succesvol 2008!

Beetje maf die overgang van m´n laatste logje naar deze moet ik zeggen. Ook gisteren nog over Paul R. gepraat en ik vermoed dat dat ook nog wel een tijd zo zal blijven.

Verder zijn we bezig met de orde van de dag, want de rest van de wereld wil niet stil blijven staan. Soms wel eens moeilijk hoor.
Paul stond vrijdagmiddag om 15.00 uur alweer met een zwaar hart vrolijk après ski te doen en verder hebben we ons drie slagen in de rondte gewerkt. Paul had zondagmiddag vrij genomen van het diskjockey spelen in de hoop even tot rust te kunnen komen, maar helaas pindakaas, het ene na het andere telefoontje kwam binnen en we hebben tot laat doorgewerkt.
Ook gisteren hebben we alleen maar lopen rennen, werden er gewoon gek van. Om 18.00 uur heb ik m´n telefoon uitgeschakeld (nou ja, vanaf die tijd neem ik gewoon niet meer op) en die gaat ook pas morgenochtend weer aan. Wij willen ook wel eens 1 dagje rust. Ieder ander bedrijf is op dit soort dagen en zondag altijd gesloten dus we vinden dat wij dat ook wel eens mogen.

Paul is al weken achter mekaar 7 dagen per week en vaak 14 - 16 uur per dag in de hoogste versnelling aan het werk en trekt het op dit moment gewoon even niet meer. Nu blijven continu zijn hersens draaien en dan ontspan je niet meer. Maar goed, vandaag dus even niets voor ons (alhoewel 1 klein dingetje dan..) in ieder geval geen contact met klanten want als je opneemt hebben ze er meestal helaas totaal geen begrip voor dat je ook wel eens vrij wilt zijn en als je niet opneemt begrijpen ze tenminste dat je niet komt.

Afgelopen nacht weer gezellig met veel mensen gepraat, gedanst en feest gevierd. Heel erg fijn moet ik zeggen. Om vijf uur zijn wij er vandoor gegaan. De muziek ging uit, de lichten aan en de mensen werd vriendelijk verzocht om te vertrekken. Natuurlijk bleven ze zo lang mogelijk staan dus de rest van het Papalateam mocht de schone taak op zich nemen om ze weg te werken.
Ik heb nog even geholpen met glazen wegruimen die geen eigenaar meer hadden zodat ze dat niet meer hoefden te doen en toen was het schluss.
Onderweg nog even gestopt om collega-DJ Gerry een gelukkig nieuwjaar te wensen. Hij was alweer hard bezig met sneeuwruimen en daarna zijn we gaan snurken.

Helaas niet al te lang, om negen uur belde er natuurlijk weer iemand en ik was vergeten m´n telefoon op stil te zetten :( Ik weet niet of diegene meeleest op mijn weblog, maar zoals boven al staat, wij zijn dus ook een keertje vrij.

In de titel staat het al, maar toch nog maar een keertje:
Iedereen een heel goed nieuw jaar gewenst!