In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

donderdag, december 20, 2007

Camera

Het is op dit moment niet druk, maar mega-druk. Paul was gisteren ook weer tot 21.00 uur ´s avonds in de weer (en dat steeds vanaf kwart voor acht ´s ochtends). Op zich natuurlijk geen enkel probleem, maar je komt privé echt aan helemaal niets meer toe.

De camera op de camping geeft wat problemen. Niet omdat het ding stuk is, maar omdat er mensen zijn die het nodig vinden om als een idioot op het besturingsmechanisme te gaan klikken en dan gaat het ding na een bepaalde tijd in de stress.
Nu vraag ik me sowieso af wat er zo leuk is aan dat geklik, heb vanochtend een tijdje mee zitten kijken en je wordt er gewoon duizelig van, ziet eigenlijk helemaal niets. Christoph heeft daarom ook gevraagd of we kunnen kijken of daar niets aan te doen valt dus daar zijn we ook nog met enige spoed mee bezig. Gelukkig al wel wat instellingen kunnen veranderen waardoor er meer mensen tegelijk kunnen kijken en dat scheelt voor Christoph al heel wat heen en weer geloop (hij moet continu die camera resetten). Vanochtend had ik in 20 minuten tijd 42 hits op de camera en gister tussen de middag 44 binnen een half uurtje! Tja daar heeft deze relatief eenvoudige camera toch heus wel moeite mee hoor.

Ook de ondernemers in het dorp zitten zo met hun spoedeisende vragen. Computers die het nu ineens begeven en natuurlijk meteen gemaakt moeten worden, want van het weekend begint het hoogseizoen. Volop werk, volop stress, maar wel leuk.
We hopen dat het komende week ietsje rustiger wordt zodat er ook wat tijd gemaakt kan worden voor familie en vrienden die deze kant op komen.

Tot zover het nieuws uit besneeuwd en zonnig Brixen!