In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

woensdag, januari 16, 2008

rotknie

Zoals gezegd gistermiddag naar de dokter geweest voor controle. Daar ik nog steeds aardig wat pijn heb (zou kunnen liggen aan het feit dat ik soms een beetje overbelast), heb ik een verwijzing gekregen voor een MRI-Scan.
Hij heeft het niet letterlijk gezegd, maar ik geloof dat ik het helpen bij Chris en Anita gevoegelijk kan vergeten :( in ieder geval voorlopig.
Petra, je moet geduld hebben, het duurt nu eenmaal een week of 6 voordat zoiets enigszins geheeld is.

Bah, ik baal ervan. Zit nu weer sinds ongeveer acht uur beneden, heb m´n been alweer omhoog moeten leggen. Het lukte me niet om met 1 kruk de trap op te lopen om even water te halen, dat heeft Paul moeten doen en ik heb er zo´n ontzettende hekel aan om zo afhankelijk te zijn van iemand anders.

Zit er op dit moment gewoon eventjes doorheen, maar zal straks wel weer beter gaan.

1 Comments:

At 18 januari, 2008 09:32, Anonymous Anoniem zei....

helaas, helaas geldt voor dit soort blessures maar 1 ding: goed laten helen!!! Anders blijf je er lang last van hebben.
En die griep is inderdaad hardnekkig. Wij hebben hem niet echt te pakken, maar toch al erg lang snotterig, gaar en moe. Ook dit heelt allen maar door rust en geduld, maar DAT HEBBEN WE NIET!!!!!!
Beterschap !
gr Ineke

 

Een reactie posten

<< Home