In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

vrijdag, januari 11, 2008

Zijn we weer

Zo, daar ben ik weer met een update.

Gisteren heb ik het behoorlijk druk gehad. Eerst nog wat achterstallig vertaalwerk voor de VVV gedaan, vervolgens nog voor een andere klant de site van Hotel Walder in Zuid-Tirol bijgewerkt. Toch ook weer 2 uurtjes werk.
Rond half elf werd ik opgebeld door de baas van het TVB (VVV) Brixental of ik een offerte kon maken voor de vertaling van de website van zijn vrouw. Ze hebben namelijk zelf een Gasthof. ´s Middags kon ik hem de prijs doorgeven en daar hij daar tevreden mee was mocht ik meteen aan de slag :) Ze willen hier altijd alles meteen, ach geen probleem doe ik dat toch.
Toch ook weer ongeveer 10 uur werk dus hartstikke lekker en in dit geval natuurlijk ook heel goed dat het de baas is, als er dan door de gastgeber aan het vvv gevraagd wordt of ze niet iemand kennen, dan wordt mijn naam genoemd....

Ik moet wel zeggen dat ik het herstel natuurlijk een ietsje te positief heb ingeschat. Het gaat weliswaar al beter (heb vannacht zonder pijnstiller geslapen), maar nadat ik vanochtend 2 uur met mijn been naar beneden heb gezeten, kan ik melden dat het dan toch weer aardig pijnlijk begint te worden.

Dan nog even over de rest van de familie :)
Sabine heeft bij de schützen "slechts" (naar haar mening) 169 geschoten (van de 200) en zal weer blij zijn als de week voorbij is. Het wil tussen haar en de leraar maar niet goed gaan, erg jammer. Joris is na een dag ziek thuis zijn gewoon weer lekker naar school gegaan. Tja hij kan nu eenmaal niet zonder zijn Tante Martina. Hij had haar ook flink lopen plagen, want dat is zo leuk..... (van wie heeft hij die gekke streken toch? hahaha!)

Paul heeft het op dit moment een ietsje rustiger en gebruikt dat om achterstallige zaken weg te werken en het werk dat hij heeft gewoon in een wat comfortabeler tempo te doen. Heel hard nodig want zoals gezegd liep hij zichzelf voorbij.

Ik moet zeggen dat ik erg chagerijnig word van het binnen met de poot omhoog zitten, maar vooruit het had een stuk erger kunnen zijn (ik noem hier een gebroken heup......heel veel beterschap!) en ik mag niet klagen.

Voor de rest kan ik nog steeds alleen maar iedereen aanraden om deze kant op te komen. Strakblauwe lucht, heerlijk zonnetje in de zon hier beneden al een graad of 20 wat betekent dat je op de berg de 25 graden wel haalt!

Vanochtend bezoek gekregen van 2 ex-collega´s van Paul. Die komen lekker een weekendje snowboarden, dus Paul gaat morgen heerlijk met ze mee (maar dan wel op de skies). Samen even een ontbijtje naar binnen gemikt en even kort bijgepraat, echt leuk om die weer eens te zien.
Vanmiddag gaan de kinders waarschijnlijk weer lekker op de camping skien en wat wij doen zien we dan wel weer. Ik geloof dat Joris graag wilde dat Paul mee ging skien, ach als hij tijd heeft, kan dat natuurlijk wel.
Tot zover weer het nieuws uit het Brixense. Wij melden ons!