In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

donderdag, januari 03, 2008

van alles

1 januari hebben we een heerlijke vrije dag gehad. Weliswaar een paar keer gebeld (en niet opgenomen) maar voor de rest helemaal geen verplichtingen. Zalig!
´s Avonds lekker met z´n viertjes bij Reitlwirt gaan eten, maar helaas werd Joris daar helemaal niet lekker. ´s Ochtends hadden de kinders nog lekker geskied op de camping, maar de skischoenen hadden in de voortent gestaan en waren meer dan koud. Ik vrees toch dat ze daar goed kou hebben gevat, want gisteren werd ook Sabine ziek.
Het is wat, dan heb je vakantie, ben je ziek.

Gisterochtend vroeg nog op de camping geweest om te helpen met het inpakken van de auto van onze kennis. Helaas voor haar had ze nu net de chauffeur van de ANWB die ze niet wilde hebben, dus dat is flink balen.
Verder nog vrienden langs gehad die ook nog gezellig bleven eten tussen de middag. Paul was natuurlijk wel weer de hele ochtend onderweg, maar kon relatief rustig aan doen dus was niet zwaar gestressed toen hij ´s middags moest gaan plaatjes draaien.

Ik ben nog bezig geweest met BrixNet om te kijken waar bepaalde problemen vandaan kwamen, kwam er helaas niet uit en heb nog een nieuwe klant aangesloten.
Aan het einde van de middag ben ik nog even naar de Papalapub gegaan in de verwachting dat ik na een klein uurtje Paul wel weer mee naar huis kon nemen.
Dat was een verkeerde veronderstelling, het bleef daar groot feest en toen Joris opbelde dat Sabine zich niet goed voelde ben ik dan ook weer alleen naar huis gereden.
Uiteindelijk was Paul om half negen pas thuis, daar hebben we snel een broodje gegeten en toen is hij doorgegaan naar de camping waar hij nog mensen moest helpen.

Vanochtend om half negen ook alweer een afspraak, maar voor die tijd natuurlijk ook nog het een en ander afmaken.
Ondertussen is Paul alweer hard aan het programmeren aan het programmaatje dat hij ´even´ voor de camping moest schrijven. We dachten dat het zo klaar zou zijn, maar zoals altijd als je dat denkt, valt het vies tegen. Nu maar hopen dat we straks als we alles neerzetten niet ook nog tegen allerlei problemen aanlopen, maar zover ik gezien heb is het daar goed in orde met stroomvoorziening en internet dus we hebben goede hoop.

Verder moet Paul natuurlijk weer après ski draaien en de kans dat het weer laat wordt is groot, donderdag is voor de meeste mensen de laatste dag dat ze gaan stappen dus dan willen ze graag wat langer blijven.