In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

donderdag, juni 26, 2008

M´n meisje uitgezwaaid

Gisteren heb ik m´n meisje uitgezwaaid.

Nooit gedacht dat ik daar zo´n moeite mee zou hebben. Maar ja, als je weet dat ze geen echt vriendinnetje of vriendje in de klas heeft en dan 3 dagen op schoolreis gaat, dan is het best even slikken.
Ben heel benieuwd hoe ze het gaat vinden. Ze gaan met de twee vierde klassen 3 dagen naar het Nationalpark Hohe Tauern om daar planten en dieren te bekijken, waaronder natuurlijk de adelaar.


Daar Sabine dol is op alles wat met de natuur te maken heeft, natuurlijk hartstikke leuk.

Natuurlijk hebben we gisteren ook nog kort Paul z´n verjaardag gevierd.
Tussen de middag zijn we als overgebleven drie gezinsleden bij Massimo gaan eten. Het was weliswaar loeiheet buiten, maar onder de parasol was het nog best te doen.
´s Avonds naar het dorpscentrum waar de start van de KitzAlpBike een feit was. Helaas begon het net na het startschot te regenen en onweren wat een stuk minder leuk was. Vooral omdat Joris het nodig vond om in paniek te raken en net zolang te janken tot we naar huis gingen. Die hebben we dus ook om 19.00 uur meteen in bed gemikt. We hebben wel weer geluk gehad wat het weer betreft, het onweer hing vooral om ons heen, we hebben in Brixen weinig last gehad.
Wel heeft het vannacht heel hard geregend (ik heb niets gemerkt, ik sliep) waardoor Paul toch een beetje de kriebels kreeg i.v.m. overstromingen....
Gelukkig is er iets naars gebeurd dus we zijn allang weer blij.

Om nog even op je vraag terug te komen Ineke, nee we zijn niet ingeënt, dit was ook de eerste keer in al die jaren dat we tegen een teek zijn aangelopen, dan zie je de noodzaak ook minder.
Volgend jaar laten we maar wel enten denk ik.