In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

vrijdag, juni 27, 2008

Ze is weer terug :)

Gelukkig gaat de tijd altijd snel en is het alweer vrijdagmiddag voordat ik het eigenlijk door heb.
Lang leve het internet, want daar staat zo ontzettend veel info op dat ik eigenlijk niet eens tijd heb om na te denken omdat ik zoveel nieuwe info kan vinden.

Paul rijdt van de ene naar de andere klant en dan weer terug naar de ene waarna hij weer richting de andere gaat. Veel tijd weinig nieuwe opdrachten helaas, maar in ieder geval lekker bezig en dat is belangrijk.

Sabine zou rond half vijf weer terugkomen, dus mijn verbazing was groot dat opa en oma om vier uur met Sabine voor de deur stonden. Gelukkig waren zij dus net langsgereden en kwamen Sabine ter hoogte van de sigarenboer tegen. Daar liep het arme kind al met haar koffer en rugzak te zeulen. Nu had ze zo´n koffer met wieltjes dus het viel mee, maar toch, we hadden er graag willen staan om haar op te vangen.

Ze had het in ieder geval behoorlijk naar haar zin gehad. Had natuurlijk weer van alles gekocht (een ketting met een schildpad hangertje, een ringetje en een paardje van speksteen) en was bekaf. Tja dat krijg je als je twee avonden pas om een uur of elf gaat slapen en dan ´s ochtends om half zeven je bed weer uit moet.
Met als gevolg een huilbui aan de eettafel dus toen zijn we maar even met z´n allen op bed gaan liggen om bij te komen. Lekker even met de Nintendo DS van Joris spelen, want van haar was de batterij leeg.
Goed uitgerust kon ze dan ook om 8 uur samen met broerlief naar bed.

Ik ben in ieder geval blij dat m´n meisje het naar haar zin heeft gehad, daar zat ik ´m echt wel een beetje voor te knijpen.