In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

vrijdag, juli 04, 2008

Even bijpraten en vakantie

Jongens ben ik erg! Gewoon alweer de hele week niets geschreven.
Als enige excuus kan ik zeggen dat ik een hoop werk verzet heb, zowel in huis, als op de computer als al schrijvend.

Voor mijn life-coach weblog moest ik een stuk schrijven en voordat je de informatie bij mekaar hebt gevonden die je wilt gebruiken en dat zwikkie verwerkt hebt, ben je zo anderhalve dag verder.
Voor de nieuwsgierigen, ik heb een stukje geschreven over wat vrije tijd eigenlijk is. Het thema op die blog is deze maand vrije tijd en daar valt best nog het een en ander over te schrijven, dus leuk wat mij betreft!

Paul is ook al de hele week van hot naar her aan het rennen.
Dinsdag heeft hij eerst van 7 uur ´s ochtends tot dik 4 uur ´s middags geholpen met het opbouwen van de tent voor het Schützenfeest dat dit weekeinde plaatsvindt. Daarna weer snel verder gegaan met het repareren en in mekaar zetten van computers.
Woensdag vrijwel de hele dag onderweg geweest om problemen bij klanten op te lossen.
Ook bleken we woensdag om 18.00 uur verwacht te worden op de volksschule voor het dank feestje voor de opbrengst van de inzamelingsactie voor nieuwe muziekinstrumenten. Nu was Sabine vergeten om ons de brief te geven die daarvoor aan de kinderen meegegeven was, dus wij wisten van niets. Gelukkig gingen Joris en ik haar woensdag om kwart voor zes naar school brengen voor de laatste repetitie. Tja we wisten dat er een klein feestje gegeven zou gaan worden voor de sponsors, maar daar wij niet gesponsord hadden, dachten we dat we niet waren uitgenodigd.
Gelukkig vroeg ik het even aan de directrice die compleet verwonderd was dat wij het niet wisten.
Dus snel Paul bij z´n klant vandaan opgepiept en ook die redde het gelukkig nog net op tijd. Mooie opvoering gezien van alle klassen. Daarna konden we helaas niet blijven voor het hapje en drankje want er stonden nog 4 computers die gemaakt moesten worden....

Ook de donderdag vloog voorbij. ´s Middags gingen we om 3 uur naar de Loipenstube om daar afscheid te nemen van juf Martina. Het was loei- en loeiheet op het terras ook al zaten we onder grote parasollen. De kinderen hebben lekker gespeeld en ruzie gemaakt (Joris had het met z´n verloofde Angelina aan de stok) en natuurlijk een ijsje gegeten.
We hadden voor Martina een pak hagelslag ingepakt, zodat ze als ze Joris mist snel wat nederlands kan eten om dat gemis te compenseren :)
Natuurlijk kreeg ze ook nog wat van alle kinderen samen, want zo´n leuke juf als zij die ook nog eens tegen de bazin durft in te gaan als ze vindt dat iets niet goed is voor de kinderen, die moet je in het zonnetje zetten.

´s Avonds zouden Paul en ik eigenlijk naar een seminar in Rosenheim gaan, maar voor onze rust leek het ons beter als we toch maar thuis zouden blijven. Voor je het weet is het alweer een uur of elf voordat je thuis bent en dan blijven wij allebei altijd nog een tijd doormalen dus heel erg jammer, maar we gaan een andere keer wel.

Vanochtend weer op tijd opgestaan, Sabine moest naar de kerk en Joris gewoon naar school. Ik ben ondertussen hard bezig met de voorbereidingen voor onze vakantie van morgen. Dus de laatste zaken voor het internet op de camping geregeld, de administratie naar de boekhouder gebracht, het vuilnis naar de stort gebracht, vertaalwerk gedaan en natuurlijk m´n logjes bijgehouden.

Sabine heeft de saté voor morgen aan de stokjes geregen en die ligt nu lekker gaar te worden in de oven.

Wij gaan vanavond nog even snel langs het feest van de schützen en dan morgenochtend vroeg richting Kroatië. We spreken mekaar over een goeie week weer!

1 Comments:

At 08 juli, 2008 09:23, Anonymous Anoniem zei....

beetje laat, maar fijne dagen gewenst in Kroatie!!!!

 

Een reactie posten

<< Home