In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

zaterdag, december 13, 2008

Ramen en twijfel

Dan ineens gaat het weer snel, op dit moment zitten vrijwel alle ramen in ons nieuwe huis. Slechts 1 mist er nog. De afwerking is natuurlijk nog niet compleet gedaan, maar ze zitten er in.
Hier alvast wat fotootjes die Paul heeft geschoten.
De achterkant:

Onze slaapkamer:

Mijn werkkamer:

Het voelt wel heel goed om te weten dat er vooruitgang inzit.

Gisteravond nog gezellig even naar Tresor geweest en daar natuurlijk ook nog met wat mensen zitten praten over ons nieuwe huis. Weer wat tips gekregen over wie we eventueel waarvoor kunnen vragen en van toekomstige buurman Christian iets gehoord over een goed aanbod voor het verputzen. Als diegene echt vraagt wat Christian zegt dan huren we hem meteen. Weliswaar niet de allergoedkoopste, maar volgens Christian doet deze dan wel de afdekking van ons zichtdak en dat is een pokkewerk wat we bij de anderen zelf zouden moeten doen. Erg interessant dus.

Twijfel....heb ik wel de juiste beslissing genomen. Als je al voor de zoveelste keer in Tresor hebt afgesproken en ze komen voor de zoveelste keer niet opdagen, dan vraag je je af wat een afspraak waard is. Niet alleen privé maar ook zakelijk. Het is maar goed dat ik het werken op de camping vooral voor mezelf en de gasten op de camping doe en niet voor Christoph of Christine...