In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

dinsdag, juni 23, 2009

BANK

Zo.... vanochtend zijn Paul en ik dan naar Wörgl gereden om onze bank op te halen.
Het vrachtwagentje stond al netjes klaar en de bank hadden we er in 5 minuutjes in.
We hadden twee uur de tijd om naar huis te rijden, de bank uit te laden en de wagen weer terug te brengen.
Rond kwart over negen konden we gaan rijden, dan ben je ca. een half uurtje onderweg naar Brixen. Daar de bank weer uitgeladen (pffff het grootste deel was echt ff lastig, daar mis ik een stukje arm), waarna Paul zei dat het alweer kwart over tien was geweest en we dus heel snel weer terug moesten. Uiteindelijk bleek het mee te vallen met de tijd dus we hoefden ons iets minder hard te haasten dan we hadden gedacht.

Op de terugweg zijn we ook nog even gestopt bij onze kachelleverancier, want we kregen maar geen antwoord op onze mails. Heel gevat zei Stephan toen: "we hebben ook telefoon hoor :)"
Tja, als je dat soort dingen altijd ´s avonds laat of ´s ochtends voor openingstijd bedenkt dan mail je meestal. Maar goed, ook daar hebben we nu een afspraak staan dat hij de kachel op maandag 6 juli om 10.00 uur komt leveren.

Ondertussen was Mascht hard bezig om onze wasmachine en bekken in de wasruimte aan te sluiten, zodat we straks ook weer fatsoenlijk kunnen wassen.
Is ook weer hard nodig, ik heb al twee heel grote stapels was liggen....

Tussen de middag lekker gekookte aardappeltjes (dat gaat snel op die inductie!) met snijboontjes, jus, vers gemaakte appelmoes en een soort biefstukje gegeten. Helaas zonder Sabine want die kwam maar niet thuis en was ook niet bereikbaar op haar mobieltje. Uiteindelijk belde ze bij vriendin Katharina vandaan dat ze de verkeerde bus had gepakt en ook de verkeerde schooltas mee naar huis had genomen.
Toen Paul haar op kwam halen, bleek dat ze al bij Kathi had gegeten en dat ze daar nu eerst een tijdje zou blijven spelen. Dan wordt ze thuisgebracht en moeten we nog snel langs school rijden om haar schooltas op te halen, zodat mevrouwtje haar huiswerk tenminste nog afkrijgt.
Echt iets voor Sabine om al dromend in een verkeerde bus te stappen en een verkeerde tas mee te nemen.

Joris is trouwens ontzettend blij met onze nieuwe bank. Hij heeft er al de nodige sprongen opzitten, is al vanaf de leuning gegleden en heeft de slaapbank (met een beetje hulp) al opgezet.
Nu is hij heel lief huiswerk aan het maken, het regent buiten nog steeds dus buiten spelen heeft hij toch niet zoveel zin in.

Ik heb net een tafel gereserveerd voor donderdag, dan viert Paul z´n 40e. Hij wil het verder niet vieren, dus lekker weinig extra stress.

Tot zover het nieuws vanaf hier, ik ga zo maar eens verder met de ramen lappen. Per slot van rekening wil het oog ook wat.

1 Comments:

At 23 juni, 2009 22:46, Anonymous ineke zei....

Welkom in je nieuwe huis!!!!
Ben erg benieuwd naar de foto's, maar doe maar eerst lekker alle nuttige dingen!!
gr Ineke

 

Een reactie posten

<< Home