In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

zondag, augustus 25, 2013

Vakantie NL 2013, dag 6

De woensdag stond in het teken van familievisite. Natuurlijk hebben we eerst wel uitgeslapen, daarna zijn we in dik 2 uur naar oma de Ridder gereden.
Even een bloemetje bij de plaatselijke bloemiste gehaald (die kent oma, dus wist ook van wat voor soort bloemen ze houdt) en gezellig met oma zitten kletsen.

Omdat het lekker weer was, zaten we buiten en de buurkat kwam ook eens even kijken wat voor mensen er nu bij oma in de tuin waren.


Ook kregen we twee schilderijtjes van oma mee. Ze is ontzettend trots op haar werk en wij vinden ze ook best leuk. Zeker voor iemand die nog helemaal niet zo lang schildert, maakt ze leuke dingen.

Om kwart voor vier zijn we weer in de auto gestapt, dit keer richting zuslief. Daar gezellig bijgepraat en curry gegeten. Daar de helft van de familie er niet was (zwager en oudste dochter waren samen lekker een paar daagjes fietsen en kamperen), afgesproken dat we vrijdag wat met z´n allen zouden gaan doen.
Voor we het wisten, was het alweer kwart voor negen en moesten we weer terug. Het was toch nog anderhalf uur rijden, dus al te laat wilden we ook niet weg.