In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

vrijdag, november 07, 2014

Bowl & More

De vrijdag is op huishoudelijk gebied net als de maandag een drukke dag. Hele huis stofzuigen en vervolgens dweilen (waarbij elke keer weer opvalt dat ons huis best groot is), wassen draaien, drogen en vervolgens strijken. Natuurlijk tussendoor ook opruimen, een paar pannen afwassen, de rode kool in bakjes en in de vriezer doen, het hok van de cavia´s schoonmaken.
Voor tussen de middag heb ik de rest van de aardappelknödels van gisteren met wat extra bloem tot met hachee gevulde aardappelkoekjes verwerkt. Rest van de hachee er warm naast samen met wat japanse salade (zat bij de groentenkist, erg maf soort sla) en tomaat.
Joris en Paul vonden de salade absoluut niet lekker, ik vond het best te eten alleen smaakt het wat apart, naar plant zeg maar...

En vanavond hadden we een supergezellig uitje met z´n allen. We hadden nog een rondje bowlen en pizza eten te goed bij Bowl & More in Brixen en daar hebben we vandaag gebruik van gemaakt.
Anderhalf uur heerlijk eten en spelen en natuurlijk een ijscoupe toe. Een fantastisch begin van het weekend!