In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

woensdag, maart 16, 2005

nieuwe pc

Ik ben blij, ik heb nl. een nieuwe pc.
M'n oude pc was best lief enzo, maar zoooooo vreselijk traag. Een schildpad in de blubber was er nog snel bij.
Dus uiteindelijk, na heel veel geknoei en ge-emmer toch besloten om een nieuwe aan te schaffen.
Het is officieel een 2e handsje, maar dat is niet te merken. Het is een klein, zwart kastje van Dell met bijbehorend zwart, plastic toetsenbord. Echt heel leuk om te zien (eerlijk gezegd interesseert me dat meestal niet zo, maar ik vind 'm echt leuk) en een genot om mee te werken.
Tjonge, wat gaat die internetwereld ineens een stuk sneller en ook het opstarten van programma's duurt niet meer zo lang. Ik heb nu geen tijd meer om een kop thee te zetten terwijl ik de pc opstart. Dat is natuurlijk wel een nadeel, hihi.

Verder heb ik vandaag nog heel leuk zitten msn-en met een echte, originele oostenrijk-ganger en daar word ik toch echt erg blij van.
Zij en d'r familie zijn nog steeds heel blij dat ze de stap hebben gezet en ze hebben het daar erg naar hun zin. Als ik dat zo hoor, dan heb ik ook zo ontzettend veel zin om te gaan, dan zijn de twijfels die ik zo nu en dan heb meteen weg.

Ook heb ik weer flink lopen opruimen en poetsen, want morgenmiddag hebben we weer kijkers. Hopelijk zijn het dit keer toch mensen die iets in het huis zien en een bod durven doen.
Duimen jullie weer mee voor ons?

2 Comments:

At 16 maart, 2005 22:15, Anonymous Anoniem zei....

Ik zal voor je duimen!

 
At 16 maart, 2005 22:15, Anonymous Anoniem zei....

Ik zal voor je duimen!

 

Een reactie posten

<< Home