In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

zondag, oktober 30, 2005

Fondue

Gisteren alweer een nieuwe aanmelding gehad voor Brixnet! Echt fantastisch, want dat betekent dat het minimale aantal jaarabonnementen al bijna bereikt is. Paul en Paul kunnen tevreden zijn.
Omdat Paul Rense vandaag weer naar huis is, hebben de beide mannen gisteren nog even afscheid van mekaar genomen. Sinds de man van telekom is geweest en de snelheid van de verbinding is teruggedraaid (voorlopig als noodmaatregel) gaat het prima met de verbinding. Er zijn nog geen nieuwe uitvallen gemeld.

Ik ben gisteren alvast begonnen met het leegruimen van de kelder voor het halloweenfeest dat wij maandag gaan geven. We hebben de buren uitgenodigd, dat is wel ff leuk vonden wij. Dat wordt vandaag nog flink aanpoten om de kelder om te toveren tot een ruimte die toch wel aan een bepaald griezelgehalte voldoet.

Gisteravond zijn we met z'n allen naar boven gestegen en hebben we daar lekker gefondued. De buurvrouw had namelijk haar fonduepan gevonden en om te vieren dat we de eerste betalende klant hebben gehad, wilden we dat toch even vrolijk vieren.

Verder was het nog erg leuk, we hebben onze advertentie nu in de Unter Uns (ons plaatselijke krantje) staan en ook onze zoon bleek daar met foto in te staan. Ik zal kijken of we het stukje straks nog even in kunnen scannen dan kunnen jullie dat ook zien.

1 Comments:

At 01 november, 2005 15:31, Anonymous Anoniem zei....

leker hoor!

 

Een reactie posten

<< Home