In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

maandag, december 19, 2005

Weer even bijpraten

Na een heel gezellig maar computerloos weekend nu even een update van mijn kant.

Vrijdagavond tegen een uur of half elf kwamen onze beste vrienden aan in ons huisje. Heel gezellig om die weer eens te zien, want eerlijk is eerlijk we missen ze wel hoor.
Veel bijgepraat, buiten in de sneeuw gespeeld en gewandeld in de sneeuwbuien die langs kwamen waaien.
Vanochtend moesten ze helaas weer terug richting Nederland en dat vonden wij heeeeel erg jammer. Maar goed, dat is het nadeel van zover weg gaan wonen.

Ik kon niet naar de sportschool vanochtend omdat Anita ergens anders naartoe moest en Paul de auto nodig had. Snif, zo krijg ik natuurlijk nooit een mooi afgetraind lichaam (hihi).
Die tijd maar gebruikt om m'n email en de weblogs die ik altijd volg, te lezen.
Voor tussen de middag allerlei groenteresten bij mekaar gemikt en die gebakken in een mengsel van olijfolie en kruidenboter. Was errug lekker kan ik vertellen en zo zijn de restjes ook weer eens op.

De training heb ik trouwens snel ingehaald door eerst Sabine op de slee richting peuterspeelzaal te trekken en vervolgens allebei de kinderen weer naar huis te slepen. En als je bedenkt dat de weg naar huis omhoog loopt en ik toen een dikke vijftig kilo mee sleepte....
Na het eten is Paul weer snel naar de camping vertrokken om de nieuwe antenne te plaatsen en Sabine is aan haar huiswerk gegaan.
Tegen 3 uur zijn Sabine, Joris en ik met de slees ook naar de camping vertrokken.
Daar haalden de kinderen met hun sleetjes allerlei fantastische capriolen uit en ook Paul en ik waagden een ritje naar beneden vanaf de deels geprepareerde piste. Tja, nu zijn er nog geen skiërs dus dan mag dat nog.

Tegen kwart voor vijf zijn we weer naar huis gegaan. Paul en Sabine met de auto, Joris en ik met de grote slee (tja, die paste niet in de kofferbak).
Thuisgekomen hebben de kinderen eerst nog buiten gespeeld en daarna moest Sabine nog de rest van haar huiswerk doen.

Het moeilijke van zo 's middags met z'n allen lekker buiten zijn, is dat je echt zo'n vakantiegevoel hebt en dan is dat opstaan de volgende ochtend weer zo'n ontzettende tegenvaller...!