In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

maandag, januari 09, 2006

helemaal vergeten te vertellen

En voor ons juist zo leuk om over een paar maanden ofzo weer eens te lezen.

Afgelopen maandag of dinsdag kwamen Paul en ik thuis toen er 2 jonge gasten voor de deur stonden. Duidelijk snowboarders.
Ze zochten Computer Total want ze waren doorgestuurd door Elektro Strobl (fantastisch, want daar hebben we nog nooit zaken meegedaan, maar die kende ons dan weer uit het plaatselijke krantje). Ze zochten een kaartenlezer voor hun fotocamera. Helaas hebben wij zo'n ding niet op voorraad, dus konden we niet leveren, maar we hebben er wel 1.
En daar wij niet de lulligste zijn, mochten ze die lenen.

De reactie was fantastisch! Degenen die de film Bill en Ted's excellent adventures (of was deze scène nu uit Bogus Journey) gezien hebben, kennen de groet wel die die jongens toen aan Alice Cooper gaven. Nou om en nabij hetzelfde gebeurde Paul.
Wat ze voor ons moesten doen, vroegen ze toen. Toen riep ik uit balorigheid: ga maar sneeuwruimen met een theelepeltje :)
Wilden ze nog gaan sneeuwruimen ook, leuk toch!

We hebben ze gevraagd om het ding vrijdag of zaterdag weer terug te brengen en toen stonden ze vrijdag dan ook keurig weer op de stoep. Met ook nog de vraag of we misschien een pak melk voor ze te koop hadden.... Ze waren een beetje vergeten dat het 3-koningen was en dat dat hier een nationale feestdag is.
Gelukkig hadden we net een voorraad ingeslagen dus konden we ze daar ook nog mee helpen.

Ik heb Paul al gezegd dat we volgende keer wel even een borg moeten vragen als we iets uitlenen, maar voor de rest...... Wij hebben hier in het dorp ook al heel wat zomaar te leen gekregen en nu doen we daar weer gezellig aan mee.