In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

zaterdag, december 31, 2005

Toch nog een oudejaarsblogje

en toen was het ineens 31 december.

Wat zijn er een hoop dingen veranderd dit jaar!
Natuurlijk de emigratie, wat op zich al heel wat is. De tijd die we dit jaar al met z'n vieren hebben kunnen genieten van onze nieuwe omgeving, Paul z'n start als eigen baas en ik die na zo'n 6 jaar huisvrouw te zijn geweest, ook weer aan het werk ben.

Ook onze houding is erg aan het veranderen. We proberen een beetje meer de Oostenrijkse mentaliteit te krijgen en het allemaal wat makkelijker te nemen. Ik merk dat ik daar in m'n werk nog last van heb. Alles snel snel snel willen doen, maar daardoor zo nu en dan wel een steekje laten vallen (goed goed, dat mag natuurlijk ook best nog in de eerste week dat je werkt, maar dat is nu eenmaal mijn perfectionisme, ik kan daar slecht tegen). Ik geniet ontzettend van ons leven hier, ook al denk ik daar 's ochtends als ik weer te vroeg op moet staan naar mijn mening anders over. Hahahaha.

Ik ben erg blij met dit afgelopen jaar. Ik denk ook niet dat ik het snel zal vergeten.

En weet je wat ik ook nog eens heel leuk vind? Ik kreeg vandaag zomaar een bord vol met appelflappen van kennissen van ons op de camping. Omdat ik daar nog zo in m'n eentje in het buro zat te werken. Fantastisch toch!

Mijn jaar is nu al goed afgesloten en het begin gaat vast ook wel lukken.

GUTEN RUTSCH INS NEUE JAHR!