In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

donderdag, januari 12, 2006

ik ben PERFEKT

Tja, gelukkig wist ik dat zelf allang, maar Christoph heeft het me vandaag bevestigd.
Hij wil namelijk van het weekend erg graag een vrije dag (en de ochtend daarna ook) en daar heeft hij mijn hulp natuurlijk bij nodig.
We hadden afgesproken dat ik hem zaterdagmiddag zou vervangen, maar nu vroeg hij zo ongelooflijk lief of ik alsjeblieft, alsjeblieft ook zaterdagochtend en ahhhhhhhh ook zondagochtend voor hem wil invallen. Dan kan hij namelijk lekker de hele dag met een vriendin (ik weet nog niet of het Z'N vriendin is, maar daar komen we nog wel achter) gaan skiën en daarna lekker uit. En omdat ik erg moeilijk nee kan zeggen op dat soort verzoeken (het brengt nog geld in het laadje ook natuurlijk) heb ik ja gezegd :) En toen zei hij: Petra, du bist Perfekt! Waarop ik antwoordde: Ja, das weiss ich schon seit Jahren :)

Verder een rustig dagje gehad. Vanochtend ben ik eerst lekker uitgebreid in bad gaan hangen, vervolgens wat zaakjes opgeruimd, wasje gedraaid. Toen de kinders weer uit school gehaald en bij de Billa lekker semmeltjes en worstjes gekocht voor tussen de middag. Even een emailberichtje voor Paul in mekaar gedraaid en daarna lekker lui op bed gaan liggen.
Sabine heeft ondertussen haar huiswerk gemaakt en Joris had lief gelezen en gespeeld. Tegen 3 uur werd ik gebeld door Anneke van het campingrestaurant of Paul langs kon komen, want haar printer deed het niet meer. Nou is dat wat lastig met Paul in Nederland, maar ik had beloofd dat ik dan wel langs zou komen om te kijken.
Eerst de kinderen in de kleren gehesen, toen Vita gehaald om te wandelen, vervolgens met de kinderen en Vita naar de camping gelopen waar de kinderen meteen naar opa en oma gingen. Toen Vita haar eerste drol opgeruimd, waarna ik bij de receptie geroepen werd door Christoph of ik even kon komen. Er had iemand van de firma Top Technik gevraagd of hij niet ook op het internet aangesloten kon worden. Ik daar dus ook langs, maar eerst nog even een rondje met Vita lopen. En voor ik het wist lag er nog een drol die opgeruimd moest worden, jakkes.

Eerst Vita naar huis gebracht en vervolgens bij de firma Top Technik langs gegaan en daar kennis gemaakt met de chef. Hem verteld dat Paul in NL zit en dat hij zaterdag of komende week wel even langskomt.
Dat vond hij een goed plan, dus daarna heb ik weer afscheid genomen en ben weer richting camping gegaan om daar bij het restaurant te gaan kijken wat ik kon betekenen. Daar aangekomen bleek dat Anneke het probleem zelf op had kunnen lossen door de pc uit te zetten en vervolgens weer op te starten. Dat soort dingen gebeuren nu eenmaal.

Na nog een babbeltje met Christoph weer naar m'n schoonouders gegaan om daar te gaan eten.
Heerlijk gemengde groenten, rösti-schijven, stoofvlees en pepersaus gegeten.
Om iets voor zevenen weer naar huis gegaan, daar de kinderen in bed gemikt en vervolgens met mijn zusje gebeld.
Anderhalf uur later begon Joris te huilen dus heb ik opgehangen en ben naar boven gehold. Hij bleek erg naar gedroomd te hebben (en eigenlijk nog steeds te doen) dus ik heb hem maar getroost en vervolgens weer in z'n bedje gestopt.

Nu probeer ik een log te schrijven en tegelijkertijd met 2 mensen te msn-en en dat lukt nog aardig ook! Zo nog even lekker een muziekje luisteren en dan is het voor mij ook weer bedtijd. Tot morgen!