In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

zondag, januari 15, 2006

Interessant?

Ik vraag me wel eens af wat er nu interessant zou kunnen zijn aan m'n weblog. Volgens mij is het voornamelijk een heel persoonlijk document met belevenissen die voor ons over een tijdje erg leuk zijn om na te lezen.
Zo denk ik niet dat het voor iemand echt interessant is om te lezen dat ik vanochtend weer een uurtje heb gewerkt. Joris wilde persé mee, want hij wilde geen sleeën op de camping. Puntje bij paaltje heeft hij het hele uur eigenlijk behoorlijk in de weg gestaan in het buro. Volgende keer mag hij dus niet mee.

Tussen de middag had ik ontzettende trek in gehaktballetjes met satésaus dus die hebben we ook gemaakt. Paul heeft eerst het mandje van de frituurpan weer helemaal schoongeboend, want dat was weer flink nodig.

Daarna zijn Sabine en Paul Vita uit gaan laten, heeft Joris een klein uurtje geslapen en ben ik aan de slag gegaan met de was.
Joris was alweer vrij snel wakker en toen Sabine en Paul weer terugkwamen, is Sabine met Linda gaan spelen en zijn Paul, Joris en ik even naar Kitzbühel gereden om de Streif te bekijken. We zitten er erg over te denken om komende zaterdag naar de afdaling te gaan kijken. De prijzen zijn niet te hoog en het lijkt ons erg leuk om dat festijn mee te maken.

Avondeten hebben we eigenlijk niet gehad, we hadden geen van allen echt honger dus we hebben eerlijk gezegd alleen maar wat gesnoept. Ook kwam Kevin nog even langs en nadat Paul hem weer thuis had gebracht, hebben we de kinderen op bed gemikt.
Vervolgens wil Joris nu natuurlijk niet slapen, maar dan heeft hij erg pech want school is school dus ze moeten er op tijd in.

Tot zover deze blog. Ik vond 'm niet zo interessant, maar misschien iemand van jullie wel.