In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

zaterdag, januari 14, 2006

Nog een stukje Wieringermeer

Vanochtend eerst lekker tot kwart voor acht geslapen en vervolgens rustig aan alles klaargemaakt voor m'n werkdagje.
De kinderen hadden besloten om thuis te blijven, dus Sabine paste op Joris.
Ik heb me een uurtje heerlijk vermaakt op de camping en ik was nog geen 2 minuten thuis toen Paul ook kwam. De kinderen waren door het dolle heen en ook Paul en ik waren blij om elkaar weer te zien.

Snel boodschappen gaan doen en tussen de middag even een pizza'tje in de oven geschoven want we waren te suf om verder nog wat te maken (en het was al over twaalven).

Om kwart voor vier het hele zwikkie weer in de kleren gehesen. Paul ging Vita uitlaten en de kinderen gingen bij de camping sleeën, terwijl ik weer 2 uurtjes in het buro heb gezeten. Ik blijf erbij dat ik het toch wel heerlijk vind hoor om zo'n aanspreekpunt te zijn. Zeker nu in het laagseizoen ben je de hele dag een beetje rustig bezig en heb je ook tijd voor een praatje met wat mensen.

Thuisgekomen lekker wat broodjes gegeten en vervolgens Sabine aan haar huiswerk gezet. Daar had ze nog niets aan gedaan dus het was hoogste tijd.
Toen ze klaar was, was het ook weer bedtijd en omdat de kinderen allebei erg moe waren na zo'n week zonder pappa waren ze lekker snel onder zeil.

Van Trea hadden we nog een dvd gekregen die verspreid was in de Wieringermeer in verband met het 75 jarige bestaan van de polder. We hadden het niet verwacht, maar het is echt heel leuk om te zien en een produktie van een heel behoorlijke kwaliteit. We hadden een kwartiertje promo film verwacht, maar na een uur was de batterij van de laptop leeg (dat trekt behoorlijk zo'n film) en was de film net aan het aflopen. Ook m'n schoonmoeder stond nog even in een flits op de film dus dat was ook wel grappig.
Heel leuk om te hebben, want eerlijk is eerlijk, ook in de Wieringermeer hebben we altijd erg naar ons zin gewoond.