In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

zondag, maart 26, 2006

En nog een dagje baas van de camping

Zo, vandaag was ik ook nog even ´baas´ van de camping. Oftewel ik stond er in principe alleen voor, gelukkig met Ton als back-up.
En die had ik al snel nodig. Er wilde een camper weg, maar die bleek op een ijsplaat te staan en kwam daardoor niet weg. Daar het best een groot ding was en je zoiets met een lijn weg moet slepen en niet gewoon even achterop de trekhaak kunt hangen, zag ik dat niet zitten. Gelukkig was Ton meteen bereid om de camper er met de radlader uit te trekken. Dat had hij keurig gedaan dus de mensen konden gelukkig ook weer verder.
Verder nog wat kleine klusjes gedaan en toen was het uurtje weer voorbij.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik ook erg moe was door die verrekte zomertijd. Ik kan er gewoon echt niet tegen dat uur dat dan weer afgepakt wordt. Als ik degene die dat verzonnen heeft tegenkom, dan doe ik ´m wat!

Daarom tussen de middag even gaan liggen en voor ik het wist was het alweer 2 uur en kwam Paul me wakker maken. Dat tussen de middag slapen, vind ik zooooo lekker en in tegenstelling tot ´s nachts, slaap ik tussen de middag altijd goed (en nee, het werkt echt niet als ik tussen de middag niet ga liggen, dan slaap ik net zo slecht).

Sabine ging met Sabrina en haar familie mee wandelen op Hoch Brixen en Paul, Joris en ik zijn een stukje langs de Brixenbach omhoog gelopen, we hadden ook zin om er even uit te zijn.
Thuisgekomen nog even een heel klein spelletje ´mens erger je niet´ met Sabine gespeeld, waarna ik weer naar de camping moest.
Daar nog 3 mensen langs gehad en de vloer in het buro maar eens met de stoomreiniger onder handen genomen. Man, wat was die vloer vies zeg. Geveegd wordt er redelijk regelmatig, maar gedweild duidelijk niet.

Net voor zessen belde Christoph om de stand van zaken door te nemen en natuurlijk meteen te vertellen dat ik morgen niet hoef te komen. Over de rest van de week belt hij me morgen op, maar ik verwacht niet dat m´n aanwezigheid deze week benodigd is. Jammer, maar wel logisch.
Thuisgekomen besloten dat we eigenlijk wel erg veel zin hadden in patat met frikandellen en pindasaus. Dus Paul heeft Ton en Anneke even opgebeld om een bestelling te plaatsen en even later ben ik ernaartoe gereden om de bestelling op te halen. Nog even gezellig gekletst tijdens het wachten en daarna weer snel naar huis gereden.
Toen de patat en frikandellen bijna op waren, kwam Sabine ook eens aandweilen en die bleek bij Sabrina nog niet gegeten te hebben. Gelukkig voor haar was er nog 1 frikandel en 1 kleine portie patat over (en nog wat pindasaus) dus ook zij heeft haar buikje nog kunnen vullen.
Daarna was het alweer bedtijd voor de kinderen, het is per slot van rekening morgen weer vroeg dag.

Ik heb daarna de was nog bij mekaar gezocht en het strijkje wat er nog lag verwerkt. De wasmachine staat alweer vlijtig te draaien, na deze was nog 1 en dan ben ik weer bij.
Paul is ondertussen hard aan het werk om z´n klus zo snel mogelijk af te hebben, want morgen is z´n agenda alweer overvol. Voor mij dus helaas morgen niet sporten, want de auto is nodig voor het werk, maar ik zal me sowieso wel vermaken. Er is nog genoeg te doen voor me.