In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

zaterdag, mei 27, 2006

Happy birthday to jo, happy birthday to jo

happy birthday to jooooohoooo, happy birthday to jo!

Behalve dat het vandaag geregend heeft en nog meer heeft geregend, heeft gemiezerd en druilerig is geweest, weinig bijzonders om te melden.

Nou ja, behalve dan dat onze auto bij de garage staat en dat het een grote kostenpost gaat worden :( De distributieriem is naar z´n grootje, die is namelijk nooit eerder vervangen (had twee jaar terug al moeten gebeuren) en doordat we verder geen enge geluiden hebben gehoord zijn we er nog een paar honderd meter mee verder gereden en da´s niet goed. Wat de verdere schade is, weten we niet, dat moet nog nagekeken worden, maar dat het in de papieren gaat lopen, weten we nu al zeker.
We voelen ons behoorlijk bekocht door de verkopende garage. We gaan daar dus zeker onze klacht nog naartoe sturen, want er is ons niets hierover gemeld, terwijl ze het gewoon konden weten.

Vanavond nog even naar de camping geweest omdat 1 van de brixnet klanten geen internet verbinding meer had. Anderen hadden het wel, dus er was iets mafs aan de hand. Bleek dat Christoph tijdens het werk vandaag de stekker van de achtermast eruit had getrokken omdat hij stroom nodig had gehad en was vergeten om de stekker weer terug te stoppen..... Aaaaaargh! Maar goed, het was wel makkelijk oplossen dat probleem. Wat anders dan de auto.