In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

zaterdag, mei 13, 2006

ik verwen jullie teveel

dus daarom vandaag maar eens GEEN foto´s! haha, toestel was wel op de camping aanwezig, maar ik heb het veel te druk gehad om foto´s te maken.
Om acht uur stond ik weer met hark en emmer klaar om de camping klaar te maken voor het maaiseizoen. Christoph was toen al anderhalf uur bezig en achterop de camping waren de mensen van de bestrating bezig met het leggen van gebruikt asfalt. Daardoor zien de wegen er alweer een stukkie beter uit.
Jammergenoeg ook al weer deels kapot gereden omdat het geen tijd krijgt om uit te harden, want de gasten willen er natuurlijk ook graag langs.

Het was minder mooi weer dan voorspeld, maar eigenlijk niet zo erg, want het was warm genoeg. Erg veel werk gehad aan het rechtharken van allerlei bandensporen. Om twaalf uur door de chef aan de lunch geschopt en om 1 uur stond ik weer klaar om de gaten te gaan vullen.
Ik zeur niet snel, maar vandaag toch tegen Christoph gezegd dat ik dat toch eigenlijk mannenwerk vind. Pfffff, 14 kruiwagens volgeschept, verreden en weer geleegd en dan gewoon nog niet op de helft zijn die je eigenlijk had verwacht te doen. Dat is frustrerend. Gelukkig was Cheffi wel tevreden over de hoeveelheid werk die we met z´n allen verzet hadden. Z´n vriendin kwam vandaag ook meehelpen en dat extra handje kwam ook goed van pas.

Paul heeft zich vandaag weer nuttig gemaakt bij z´n ouders en hij heeft weer flink zitten programmeren.
Om 6 uur werden we voor het eten verwacht bij de familie waar Meity en Gonnie een flinke pan macaroni voor ons hadden. Dat gaat er altijd in en het is schoon opgegaan.
Ook nog even een camper aan een plekkie geholpen en wat kleine administratieve dingetjes gedaan (tja, half uurtje extra werk zullen we maar zeggen) en dat bracht m´n werkdag vandaag op 9,5 uur.
Maar daarom hoef ik morgen dan ook maar 1 uurtje burodienst te draaien. Voor de rest lekker vrij.

Paul had vanavond nog een afspraak in Ellmau, dus die is daar nu een klant helpen. We maken op dit moment lange dagen, maar gelukkig nog wel steeds met heel veel plezier.