In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

woensdag, mei 10, 2006

Woensdag 10 mei 2006

Vandaag weer eerst snel de kinderen naar school gebracht en vervolgens als de wiedeweerga door naar het werk. Ik moest om 8 uur namelijk beginnen met vuil verzamelen zodat de heren van de bouw er geen last van zouden hebben. Er zou iemand zijn die me zou vertellen wat er waar precies opgeruimd moest worden, maar naar goed oostenrijks gebruik was diegene er niet. Ik er de pest in en maar begonnen met het een en ander opruimen.
Christoph was de hele ochtend weg dus die kon helaas ook niet helpen.
Na een uurtje in de blubber gewerkt te hebben even m´n schoenen afgespoeld en vervolgens het buro bemand. Na verloop van tijd kreeg ik helaas wel last van natte voeten, maar vooruit zo erg is dat niet.

Om 11 uur ben ik nog even naar achter gelopen om te kijken hoe het met de boompjes ging. Ook vandaag zijn er weer een heel aantal verzet. Met die bomen erbij ziet het er echt weer meer uit als de bekende camping, alhoewel niet alle bomen even tactisch staan als je het mij vraagt.

Eerst de kinderen weer gehaald en daarna met z´n allen de broodnodige boodschappen gedaan. Toen heerlijk semmeltjes met aardbeien gegeten. Bij dit prachtige weer past dat natuurlijk heel goed.
Om 2 uur ben ik door Paul en Joris naar de camping gebracht, want ik mocht weer met de hark gaan spelen. Dit keer had ik een stuk met wel heel veel stenen. Ik heb verdikkie 3 uur over 1 rij gedaan, terwijl ik de vorige keer in 2 uur 3 rijen voor mekaar had. Omdat ik m´n mouwen tijdens het harken altijd helemaal omhoog rol, heb ik nu een stel flink verbrande schouders (au au au), want ik was natuurlijk vergeten om zonnebrand te smeren. De volle kruiwagen met stenen heb ik maar bij de garage geparkeerd, want het is al zwaar genoeg om het ding te verrijden, maar leegkiepen vond ik helemaal teveel (nou ja, eigenlijk te zwaar) werk dus dat laat ik lekker aan Christoph over :D

Helaas vandaag weer m´n fototoestel vergeten dus jullie moeten me maar geloven als ik zeg dat het een slagveld is voor de camping. Er is al een gigantische hoeveelheid afgegraven en de bouwers beginnen al te klagen dat nog niet alle caravans van de camping gehaald zijn. Nou, dan hebben ze mooi nog pech, want de termijn loopt toch echt tot 15 mei.

Met de belofte dat ik morgen weer foto´s zal maken, is dit weer het einde van m´n blogje van vandaag.

1 Comments:

At 11 mei, 2006 16:49, Anonymous Anoniem zei....

Hoi Petra Dirndl :)!

Het geeft niks als je geen foto's maakt :P Want wat u schrijft is al leuk,boeiend genoeg !

Groeten Jeroen ( Holland )

 

Een reactie posten

<< Home