In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

zondag, mei 14, 2006

Moederdag

Heerlijk uitgeslapen vanochtend, want tja het was moederdag en ik hoefde alleen maar 1 uurtje buro dienst te draaien.
Door Paul en de kinderen verwend met lekkere warme broodjes met ei, een heerlijk kopje thee, een mooi voorgedragen gedicht en een prachtige knutsel. Mijn dag kon dus al bijna niet meer stuk.
Het enige jammere is dat het vandaag vrijwel de hele dag geregend heeft. Maar ach, dan oefen ik toch 1 van mijn favoriete hobbies uit: lekker lui in bed liggen. Die kans krijg ik de laatste tijd niet veel meer, dus daar heb ik het vandaag van genomen.

Ook nog even snel bij opa en oma langs geweest om af te spreken dat we vanavond met z´n allen bij Ton en Anneke zouden gaan eten.
Nog geprobeerd om de schotel van opa weer aan de praat te krijgen, maar dat is helaas niet gelukt. Morgen langs de plaatselijke technische man en kijken wat we daar kunnen krijgen, want zonder tv kan opa niet.

Om kwart voor vijf met z´n allen naar de camping gegaan. Paul heeft alvast een begin gemaakt met het demonteren van een stukkie sneeuwdak en ik ben ook weer aan het werk gegaan. Wat elektra geregeld, briefje geschreven dat de mensen met hun fikkies van het eigendom van de camping af moeten blijven (er verdwijnt bouwmateriaal helaas), wc rollen bijgevuld en administratie gedaan.
Voor ik het wist was het alweer tien over zes en zijn we snel naar het restaurant gegaan.
Daar heerlijk gegeten, het eten was wat ons betreft prima in orde.
Met z´n allen een erg gezellige avond gehad. Toen nog even de verlichting op de camping getest, want door de bouwwerkzaamheden is een hoofdstroomkabel geraakt en zitten we voor een groot deel zonder verlichting. Helaas hebben de noodmaatregelen nog niet veel geholpen dus daar moeten we morgen nog even achteraan.

Nu nog even wat foto´s die Paul gisteren gemaakt blijkt te hebben :) Wist ik niet haha, maar goed, dan voor de liefhebbers weer wat beeldmateriaal van de bouwput.