In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

dinsdag, juli 25, 2006

complimenten

Zondag inderdaad lekker met z´n vieren de berg opgegaan. Naar de Brixener Wasserfall om precies te zijn. Altijd een ontzettend leuk stukkie lopen. Daarna ook daar in de buurt nog even wat rondgelopen en bij een beekje gezeten.
We hadden een beker en siroop meegenomen. Beetje siroop in de beker, beker in de beek en drinken maar. Blijft toch extra lekker en is natuurlijk heerlijk koel.

Om vier uur weer naar de camping en daar twee uurtjes gewerkt. Ik blijf toch een leuke baan hebben.

Maandagochtend weer vroeg uit de veren om een controleronde te lopen en natuurlijk de broodjes leveren. Wel leuk hoor, het ruikt elke morgen weer heerlijk in het buro.
Ook de burotijden heb ik aangepast, nu open van 8.00-11.00 en van 15.00-18.00. Het is nu eenmaal hoogseizoen en dat merk ik ook aan de hoeveelheid mensen. Betekent niet dat ik hele dagen mensen in het buro heb, maar wel dat de tijden gebruikt worden dus ik zit er niet voor niets. Ondertussen wordt er ook van me verwacht dat ik nog even het werkhok opruim en achterop de wei stenen ga ruimen. Genoeg werk dus om me hele dagen te vermaken.
Voor Paul gaat het op dit moment minder. Hij heeft niet heel veel werk en met de kinderen de hele dag om zich heen (´s ochtends alleen Sabine) komt hij ook niet aan heel veel werk toe, waardoor hij niet kan doen wat hij wil. We moeten ons toch eens beraden over een oppas, maar ja, dat kost weer zoveel, dan werk ik vrijwel voor noppes.
Joris kan hele dagen alleen maar zeuren dat hij naar het zwembad wil, dus dat komt Paul ook z´n oren uit.

Vandaag trouwens weer complimenten van mensen gekregen over het nieuwe stuk camping. De meesten vinden het er hartstikke goed uitzien en zijn er erg tevreden over. Nu mogen de mensen op dit moment ook staan zoals ze zelf willen, omdat we ruimte genoeg hebben voor de zomer. Ik zal eens kijken of ik een overzichtfoto kan maken van dat stuk, ziet er echt uit als een gezellige camping vind ik.
Ook doe ik m´n best om te zorgen dat de wegen bijgehouden worden, zodat het er niet rommelig uitziet en Anneke poetst zich te pletter op het sanitair zodat dat er ook fatselijk uitziet. Gelukkig krijgen we ook hier complimentjes over.
Alles natuurlijk ook aan Christoph doorgegeven die probeerde zakelijk te blijven kijken toen ik het hem vertelde, maar dat is een beetje moeilijk als ´ie staat te stralen van trots. hihi, grappig hoor. Tja hij krijgt niet zo vaak complimentjes dus dan is het natuurlijk heerlijk om te horen dat mensen vinden dat het goed loopt.
Natuurlijk heb ik hem met z´n neus op het feit gedrukt dat dat komt doordat hij zo´n waanzinnig goede receptioniste heeft, waarop hij me vroeg wie ik daarvoor dan had ingehuurd.....

Verder is het waanzinnig warm. Ben benieuwd wanneer we hier onweer gaan krijgen. De laatste dagen hebben we het wel zien lichten aan de andere kant van de bergen, maar bij ons nog niet. Ach we zullen wel zien, maar een beetje afkoelen zou niet erg zijn wat mij betreft.