In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

zondag, juli 23, 2006

zon en werk

Op dit moment bestaat mijn leven voornamelijk uit veel zon en veel werk.
Gisterochtend was ik alweer om half acht op de camping aanwezig om een controleronde te lopen. Tja, dat is nodig met zoveel mensen. Voor je het weet zitten er weer zwartcampeerders tussen.

Verder weer heel veel aanloop in het buro. Gezellig vind ik dat. Alleen kwam ik daardoor pas om elf uur aan het werk toe dat ik al wat vroeger had gepland, namelijk het opbinden van de stroomkabels achter op de wei. Toen ik daarmee klaar was, was het alweer zowat twaalf uur dus tijd om naar huis te gaan.
Paul had een heerlijk kippetje in de oven gemaakt waarbij we onze vingers zowat opgegeten hebben. Helaas had Sabine doordat ze zo moe was weer een ontzettend slecht humeur wat er op neer kwam dat we dus ruzie kregen samen.
Om tien voor 1 ben ik dan ook weer naar de camping gegaan om daar te gaan werken, want thuis was de sfeer nu niet echt leuk.
Heel wat straatjes geveegd om te zorgen dat e.e.a. er weer wat netter uit komt te zien en vervolgens om 3 uur het buro weer open gedaan. Er stonden alweer mensen voor de deur te wachten. Ook de middag prima doorgekomen moet ik zeggen. Was op het einde van de dag wel moe van alle zon en het vele buitenwerken in de laatste dagen. Daar merk je toch dat je dat niet gewend bent.

Paul en de kinderen waren weer lekker gaan zwemmen nadat Paul bij z´n klant was geweest en die kwamen ook zo rond half zeven binnenvallen.
´s Avonds nog even langs de camping geweest voor de was en toen meteen een franse gast met tent kunnen helpen. Die stonden verdwaasd voor de deur en er zijn dus een hele hoop mensen die denken dat er vanzelf wel iemand komt als ze maar voor het buro blijven staan. Tja, dat er bepaalde openingstijden zijn daar denken ze niet bij na.

De rest van de avond lekker rustig aan gedaan, beetje gelezen enzo en op tijd naar bed, want vanochtend moest ik er gewoon weer om 8 uur zijn. Ook nu meteen weer mensen voor de deur, dat is wel prettig anders voel je je toch een beetje voor piet snot hier zitten en dat vind ik op een ´vrije´ zondag toch nooit zo leuk. Vandaag kijk ik nog even wat ik ga doen. Er ligt nog wel wat werk op de camping, maar misschien gaan we lekker met z´n viertjes de berg op. Daar heb ik ook wel weer eens zin in.