In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

donderdag, augustus 10, 2006

bleeegh

Gister op het eind van m´n werkdag werd het toch weer later dan geplanned. Er staan namelijk bijna altijd om 6 uur mensen op de stoep en die laat je niet staan ook al is de werkdag eigenlijk alweer voorbij. Mensen hadden even tijd nodig om te praten en die geef ik met liefde.

Verder werd het gisteravond ineens mooi (lees droog) weer en ik heb tijdens het strijken echt serieus staan twijfelen of het misschien handig was om naar de camping te gaan om stenen te rapen. Maar ja, ik had ook nog een stapel strijkgoed liggen.... Die dus maar gedaan en de camping gelaten voor wat ze was. ´s Avonds nog wel even naar het campingrestaurant gegaan om te kijken hoe het bij de disco was. Erg gezellig, maar we zijn toch op tijd naar huis gegaan. Waren alletwee moe en Paul wilde nog wat werk afmaken.

Vanochtend was het weer duidelijk waarom ik zo moe ben. Vrouwzijn is gewoon regelmatig helemaal niet leuk! Bleeegh!
Komt Christoph vanochtend ineens aan met een Nussschnecke van de bakker voor me. Vond ik erg lief, maar wel heel toevallig dat hij daar vandaag mee komt, normaal neemt hij nooit wat voor me mee, ik ruik onraad ofwel opzet.
Even daarna kende ik ´m weer. Toen ik zei dat hij de as van z´n sigaret wel in de asbak moest mikken en niet op m´n buro omdat ik erg veel zin heb om iemand te wurgen, mogen jullie raden waar de as terechtkwam.
Toen ging ik ´m natuurlijk achterna, waarop de slappeling zich achter z´n auto verstopte. pffff.

Nou ja, tot zover deze dag. Nu even helpen met de vuilnisbak aan de trekker hangen.