In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

donderdag, augustus 31, 2006

daar was ik weer

Zo, een aantal dagen flink problemen gehad met blogger en daardoor geen fatsoenlijk logje kunnen schrijven.
We zijn in ieder geval flink aan het werk geweest. Heel erg veel oude troep is naar de vuilnisbelt verdwenen, dankzij de noeste arbeid van Christine, Petra en Christoph. Vooral wij dames waren natuurlijk ontzettend goed, maar dat wisten we gelukkig al.

Ook zijn we erachter gekomen dat adverteren in campingbladen vrijwel onbetaalbaar is (tja, je moet wat met zo´n tunnel voor je neus) dus dat we dat maar niet doen.

Paul en ik kunnen heel goed samenwerken als het gaat om gaten zagen in een schoorsteenkap en schroefjes uitzoeken is een echt monnikenwerkje (misschien een nieuwe carriëre als ik niet meer op de camping mag werken, hihi).

Verder mochten we vanavond op komen draven op de kennismakingsavond van de Kindergarten. Ik hou absoluut niet van dit soort avonden, maar goed, wat moet dat moet. Natuurlijk moest de kennismaking beklonken worden met een alcoholische versnapering. In dit geval een Prosecco. Nou ja, je mocht ook een glaasje sinaasappelsap, maar daar doe ik dan natuurlijk niet aan.

Verder van deze kant eerlijk gezegd geen nieuws en zoals vaker gezegd: geen nieuws is goed nieuws. We genieten nog steeds met volle teugen en ik kon vanavond zowaar alles verstaan wat er gezegd werd op de bijeenkomst in Kindergarten. En als je bedenkt dat het echt op z´n tirools ging.....