In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

zondag, september 17, 2006

schilderen

Gisteravond weer gezellig teruggegaan naar het feestje nadat we de kinderen onder de hoede van de buurvrouw hadden achtergelaten. Ook had Paul nog snel een laptop voor een klant klaargemaakt en die werd ook nog even afgehaald.
Bij het feest was de band nog aan het spelen en hebben wij nog lekker wat gegeten. Ik heb me volledig aan de thee en de almdudler gehouden gister en daardoor voelde ik me vandaag weer helemaal het vrouwtje.

Vanochtend van 9 tot 10 burodienst gedraaid en toen thuis aan het schilderen geslagen. Per slot van rekening is de kelder nu droog en heb ik tijd, dus aan de slag. Het plafond van de werkkamer heeft er nu 2 lagen latex opzitten en het trapgat naar beneden is helemaal gesausd. Heeft me aardig wat uurtjes gekost, maar het ziet er nu een stuk strakker uit.
Om 5 uur weer netjes in het buro, waar ik het hele uur aanloop heb gehad. Was weer erg gezellig moet ik zeggen.
Toen weer met de kids naar huis en daar nog wat stokjes saté naar binnen gewerkt. Die zijn namelijk koud ook zo lekker. Op het moment is er in Kirchberg weer ballonnenfeest (met de luchtballonnen) en er kwamen er weer heel wat over. Toen met z´n allen de auto ingedoken om te kijken of we er ergens 1 konden zien landen. Helaas bleven ze maar in de lucht hangen, dus om 7 uur hebben we het opgegeven en zijn we naar huis gegaan om daar lekker een bak thee te drinken.
Per slot van rekening is het morgen weer gewoon een schooldag dus moeten de kinderen weer op tijd op.

Ook kregen we net nog een telefoontje dat Sabine woensdag voor de eerste keer naar gitaarles mag. Ze heeft er erg veel zin in en wij zijn ook heel benieuwd hoe het gaat worden. We hopen echt dat het gaat lukken en dat ze er veel plezier aan heeft.

Vanavond verder een rustige avond, de kinderen liggen lekker in bed en wij zoals vanouds weer eens samen achter de pc. Ook leuk :)