In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

dinsdag, oktober 10, 2006

heerlijk weer

Tjonge, het is echt oude wijven zomer.
´s Ochtends dikke trui en maillot aan tegen de kou en ´s middags uit je t-shirt zweten als je buiten aan het werk bent.

Vanochtend weer veel werk in het buro gedaan en toen ik om kwart over 12 naar huis werd gebracht, was ik daar voorlopig ook klaar.
Vanmiddag buiten aan de slag gegaan met het ophangen van de nummers op de wei. Ook alvast voor de winterkampeerders stukjes binddraad opgehangen waarmee ze hun electriciteitskabels op kunnen binden. Is ook wel erg handig, zeker in de winter kun je toch echt ineens je kabel kwijt zijn als je dat niet doet.
Het weer was echt fantastisch, ik stond in een heerlijk zonnetje te werken. Met dit weer wil ik wel elke dag buiten bezig zijn hoor.
Ook nog iets leuks gedaan vandaag. Op 1 van de lichtmasten zat een flinke smeer bloed. Gisteravond hadden Christoph en Michael, de plaatselijke electro man, de lichten ingesteld. Op een bepaald moment was er een stuk van de mast ineens naar beneden komen zetten met als gevolg dat Mich een paar kapotte vingers rijker was.
Maar goed, het zat nogal hoog, dus we konden er niet gewoon bij.
Toen heeft Christoph de trekker gehaald en mocht ik in de bak gaan staan, die vervolgens omhoog werd gelift zodat ik de paal ff schoon kon poetsen. hihihi, dat is echt iets voor mij zo´n klusje. Mag van mij veel vaker!
1 van de gasten heeft me nog gefotografeerd, dus daar moet ik maar een kopietje van vragen, kan ik die hier ook op de log zetten.

De kinderen hebben de hele middag bij Gerhard en Evi (campinggasten) gespeeld. Dat zijn toch een soort opa en oma voor ze. Vandaag hebben ze heerlijk badminton gespeeld met Evi, dat kon ik mooi zien terwijl ik aan het werk was.

Paul is ondertussen weer eens gezellig uit met een vriend. Ben ik best een beetje jaloers op hoor. Ik maak nu eenmaal niet zo makkelijk vrienden en ik zou het ook wel erg leuk vinden om iemand te hebben met wie ik eens gezellig samen weg kan en eens lekker kan praten over van alles en nog wat.
Gelukkig kan ik op de camping met heel wat mensen leuk een praatje maken, dat scheelt een stuk. Ook een reden dat ik er zo graag kom, lekker kletsen is wel aan me besteed ;)

De kinders liggen weer lief in bed en ik ga me weer eens fijn storten op het lezen van weblogs van anderen. Vind ik ook een hele leuke bezigheid.
Tot morgen!